Kde sehnat 2 polovy vypinac na kabel?
rezna:
Citace: rezna 27.07.2012, 08:50
tak nevim - pak asi nerozumim tomu co je dvojpolovy vypinac - ale mel jsem za to ze pod nazvem dvojpolovy se skryva takovy vypinac, ktery odpoji oba draty.
tento vypinac, ktery posilate je takovy, ktery ma jeden vodic spojeny a druhy odpojuje. takze problem toho ze dam vidlici do zasuvky opacne a je pak tudiz na svetle stale sepnuta faze a odpojuje se nulak tak zustava ...
resp. alespon takto stejne vypadajici vypinac co mi tu nabizeli v nekolika obchodech za stejny peniz ...
Petr Doležal:
Citace: rezna 27.07.2012, 08:50
tento vypinac, ktery posilate je takovy, ktery ma jeden vodic spojeny a druhy odpojuje. takze problem toho ze dam vidlici do zasuvky opacne a je pak tudiz na svetle stale sepnuta faze a odpojuje se nulak tak zustava ...
Nějak vám nerozumím, v popisu je přece psáno 2-pólový
Václav 3:
Také jsem se s tím již setkal, některé spínače se tváří jako dvojpólové, ale ve sktutečnosti jsou jednopólové a druhý pár kontaktů je jen spojka, někdy dokonce udělaná tak, že není poznat, že v ní spínač není.
rezna:
Citace: Václav 3 27.07.2012, 09:11
Také jsem se s tím již setkal, některé spínače se tváří jako dvojpólové, ale ve sktutečnosti jsou jednopólové a druhý pár kontaktů je jen spojka, někdy dokonce udělaná tak, že není poznat, že v ní spínač není.
jn presne na tohle narazim - po zadosti na dvojpolovy vypinac se mi prave do ruky dostal jednopolovy - ale zkusim ted objednat z BBelektro a uvidim co prijde :)
Jozef BABJAK:
Pokial viem, v hobby shopoch "yaaa yaaa yupiii yupiii yaaa" je bežne k dostaniu, v čiernej i bielej farbe, "Made in Austria", velmi slušná kvalita vyhotovenia. :)
Problém je, že kým ho nerozoberiete, neviete, že je 2P. (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana