Vyplatí se vyhřívat si chodník?

<< < (3/7) > >>

Martin H.:
Citace: František Šohajda  14.07.2012, 12:55

víte jak je pěkné, když je -15 C a je tam pak krásně zelená travička ..... ;)Uprostřed chodníku!

Viem  ;)

To si raz jeden vykuroval si celé okolie tatranskej chaty teplou vodou z roztrhnutého potrubia. Všetci mali okolo záveje, on trávu. Pekné to bolo. A tá radosť po príchode, že netreba odhadzovať sneh. Len škoda, že drevená chata sa musela po takejto udalosti zbúrať.

Khun Václav:
Citace: Martin H.  14.07.2012, 14:11

Len škoda, že drevená chata sa musela po takejto udalosti zbúrať.

:D Každá zábava něco stojí :D

Vyhřívání chodníků.... osobně si o tom myslím že je to, jak už psali kolegové výše, naprosto zbytečné pokud to nemá závažný důvod... třeba pomoc starším osobám nebo tělesně postiženým. Když jsem musel vždy vstávat ráno ve 4 na praxi, musel jsem odhazovat celý vjezd od zhruba 30 cm vrstvy sněhu, a musím říct že jsem byl do celého dne rozcvičen a docela příjemně nastartován  >:D Nechápu zrušení Edisonek, nechápu vyhřívané chodníky, nechápu naši politiku... asi jsem tedy potom hlupák, když toho tolik nechápu. (dance) (dance) (dance)

František Šohajda:
Citace

nechápu naši politiku...

To nic, to nechápou ani sami politici.... (zle)

Khun Václav:
Citace: František Šohajda  14.07.2012, 15:45

To nic, to nechápou ani sami politici.... (zle)

Uff, tak děkuju za uklidnění ;)

Milan Hudec:
Citace: Khun Václav  14.07.2012, 14:46

:D Nechápu zrušení Edisonek,
 nechápu vyhřívané chodníky,
 nechápu naši politiku...

1.zisk z jediné prodané úsporky je pro výrobce několikanásobn ě vyšší než zisk z adekvátního počtu Edisonek

2.v soukromém sektoru by nám mělo být prdlajs po tom, co kdo má, ve státním se za takové chodníky bude platit šlapné

3.politika tu není proto, aby ji někdo chápal

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana