Vyplatí se vyhřívat si chodník?

<< < (2/7) > >>

Radek Červený:
Je to taková česká povaha, když to má soused a nemám to já, tak je to špatné. Alespoň tak mi tato diskuze připadá.

Nějak nedokážu pochopit, proč se zde řeší plýtvání energií. Je každého věc, za co své peníze utratí. Jestli je utratí za vyhřívání chodníku, nebo soulož, je jedno, zda s manželkou nebo milenkou, případně profesionální společnicí, protože všechny vytváří CO2 stejně jako elektrárna.

Koneckonců za globální oteplování mohou chlapi, protože kdyby nebyli žárliví sobci, stačila by jedna, dvě ženské na celou vesnici.

Tak páni ekologové, a teď do mě  ;D

A ty kecy o plýtvání a ekologii si laskavě nechte na sejšn vypatlaných hlav pod názvem libovolné rádobyekologic ké organizace.

Jirka Š. Svejkovský:
Já to pochopil tak, že na jednu stranu nesmíme svítit edisonkama, aby Al Gore & his crew nedostali vyrážku, a na druhou stranu budem vytápět chodníky. Já chodník vždycky uklidím a posypu. Alespoň protáhnu kostru.

Lubomír Jindra:
Kysi jsem zapojoval vyhřívaný chodník před vjezdem do garáže. Garáž byla v domě stojícím hned u chodníku v centru města a ulice byla prudký kopec, jednosměrka dolů. Vyhříval se pouze asi metr široký chodník před vjezdem. Při zdejším severském podnebí je tohle jediné možné řešení. Na prudkém kopci sůl na kousku chodníku nic neřeší, protože hned odteče. Užívat garáž (vjíždět - vyjíždět) by při zdejších zimních břečko-ledovatých poměrech bez vyhřívání prostě nebylo možné. Takže proč ne, když na to ta právní kancelář měla  ;)

Milan Hudec:
Citace: Radek Červený  13.07.2012, 15:42

Koneckonců za globální oteplování mohou chlapi, protože kdyby nebyli žárliví sobci, stačila by jedna, dvě ženské na celou vesnici.

;D

Dovolím si nesouhlasit, právě když odložili své sobectví, odložili s ním i svou nechuť k mužům, jelikož uznej sám, být poslední na jednu ženskou z vesnice?,  brrrrr..

Nicméně k tématu:
V soukromém sektoru - naprostý souhlas s Tvým příspěvkem.
Ve veřejném (obecním) sektoru - jako občan bych přivítal spíše vyhřívaný chodník na inkriminovanýc h místech nežli pomníčky vlády nechutných námi zvolených politiků (viz ko..t na n.Svobody v Brně)

František Šohajda:
Citace

Vyplatí se vyhřívat si chodník?

Vyplatí ... ;D víte jak je pěkné, když je -15 C a je tam pak krásně zelená travička ..... ;)Uprostřed chodníku!
Už jsem to u jednoho rádo-by "milionáře" viděl!
Peníze mnozí dnes neřeší.....maj í jich dost ! (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana