Kam v RE připojit vodič ochranného pospojování z mého RB ?
Vít Rotrekl:
Citace: Milan Hudec 27.04.2012, 17:14
Jirko, dík, už jsem myslel, že můj dotaz nikdo nepochopí (dance)
Ale jo já v tom hledal nějakou hlubší myšlenku.
Nicméně odběhli jsme od tématu. Jáké je podle vás nejlepší řešení? U tohoto (tazatelova) konkrétního případu.
Zdenal Velky:
Přeji pěkný večer
S tým ochraným pospojením mně to vůbec nedošlo,až po chvilce.
Dnes po celedoním pracovním dnu jsem mluvil s projektantem,který to má nastarosti.
Přívod se bude realizovat pěti vodiči CY 6. Vodiči proto,že je to historicky dům,s klembama štukama a různými okrasnými prvky-proto to protahování. Celý vodič bych tam nedostal.
Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl 27.04.2012, 18:39
Ale jo já v tom hledal nějakou hlubší myšlenku.
Nicméně odběhli jsme od tématu. Jáké je podle vás nejlepší řešení? U tohoto (tazatelova) konkrétního případu.
CYKY 5x6 (dvojitý PEN), nedovolím si tvrdit, že je to řešení nejlepší, ale alespoň pro mne standartní, škoda, že ho norma nezná na první čtení a člověk ho musí obhajovat meziřádkovými niancemi.
Jiří Schwarz:
Citace: Zdenal Velky 27.04.2012, 22:17
.... Celý vodič bych tam nedostal.
Předpokládám, že myslíte v této větě KABEL...
Se samostatnými vodiči se dělá lépe, je dobré se poradit s někým,kdo to taká, čím to trochu "pomáznout", aby to klouzalo,... Držím palce
Vít Rotrekl:
Na namazání se mě nejvíce osvědčila modrá indulona...Neb o při protahování sítí AYKY 3x185+120 v kopoflexu 110 tak jsme používali mazlavé mýdlo to taky potom jelo dobře. Akorát od toho byl člověk pěkně zaprasanej.
V domě či v bytě bych použil tu indulonu,,
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana