Jak zpracovat analýzu vypočteného rizika?

<< < (3/9) > >>

František Šohajda:
Citace

To se nám to ale s těmi software roztrhl pytel.

Každý výrobce chce prodat své nejlepší výrobky oproti konkurenci tak musí makat na SW.. (dance)
Konečně máme více programů a můžeme posoudit který bude "nej" ! :-\

PS:Bude asi zajímavé dosadit do všech stejné údaje a co nám pak vyjde ? ;)

H:
Citace: Pavel Horský  26.04.2012, 07:37

To se nám to ale s těmi software roztrhl pytel.

Citace: Milan Illek  26.04.2012, 09:59

Tak by to asi mělo být a byl by vtom určitý smysl. :)

No prave, software vyhodi jakekoli hausnumero, odpovidajici hausnumerum do nej vlozenym. Clovek by predpokladal, ze pro ziskani titulu Bc je potreba videt i trochu pod poklicku toho co se jak pocita, ne jen nacvakat par cisel mysi bez znalosti souvislosti. I kdyz ... po dnesnim rozhovoru s jednim VS vyucujicim jsem nejak ztratil iluze o tom, co je pro ziskani titulu dnes potreba. Inflace vzdelani se tomu rika ...

Milan Hudec:
Být studentem, rozhodně si nevyberu téma hromosvody, ale např. zapojení schodišťových a křížových přepínačů :)

Nicméně vyzkoušel jsem všechny zde uvedené programy a nelépe se mě subjektivně pracuje s Prozikem, myslím, že pro většinu objektů naprosto stačí, pro skutečně komplikované případy bych použil Dehna.

Napadá mne však otázka, jak je to s právní doložitelností správnosti výpočtu toho,kterého programu.

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec  27.04.2012, 08:04

Napadá mne však otázka, jak je to s právní doložitelností správnosti výpočtu toho, kterého programu.

Úplně stejně jako s dosazováním hodnot do vzorců, záleží na tom kdo má lepšího právníka  ;).

František Šohajda:
Citace

No prave, software vyhodi jakekoli hausnumero, odpovidajici hausnumerum do nej vlozenym.

Vo tom to je.... ;D ;)

Hausnumera musí být alespoň pokud to jde, nevymyšlená ! (norm)

Myslím si, že lidi co obhajují Bc by měli takové programy vymýšlet, ne s jejich pomocí něco počítat... (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana