Jak zpracovat analýzu vypočteného rizika?
Miloslav Zubal:
Můžete vyzkoušet prográmek od OEZ Letohrad - Prozik 1.00, je zdarma.
Jiří Schwarz:
Možná by to zvýšilo zajímavost práce, kdybyste použil jak výše doporučené SW (Kaucký, OEZ), tak pro srovnání hakelsoft...
Pavel Horský:
To se nám to ale s těmi software roztrhl pytel. Hromosvody Plus od Milana Kauckého, PROZIK od OEZ, HAKELSOFT od HAKEL a DEHNsupport od hromosvodných géniů DEHN+SOHNE.
Tak by mě zajímalo, jakou má kdo zkušenost s uvedenými software. Ale to je asi na jiné vlákno. Založím.
Lukáš Rotrekl:
Citace: Jan Hlavatý 25.04.2012, 08:12
Neco mi rika, ze par sejmutych obrazku z freeware programu vlozene do bakalarky nebude to prave orechove pro obhajeni titulu ...
Neznám přesně zadání, zpracovává bakalářku na téma ochrana před bleskem. Odkázal jsem jej na stránku, kde se podle mě dá hodně vyčíst. Nevím, jestli jeho práce má být spíš teoretická nebo praktická. Jestli má zadaný objekt a zpracovat ochranu před bleskem nebo rozebrat normu, spočítat riziko... Nikde ho nenutím SW použít, ale může třeba riziko spočítat ručně a pak zkontrolovat 1,2,3 SW a srovnat výsledky ......
IM:
Citace: Lukáš Rotrekl 26.04.2012, 07:46
Nikde ho nenutím SW použít, ale může třeba riziko spočítat ručně a pak zkontrolovat 1,2,3 SW a srovnat výsledky ......
Tak by to asi mělo být a byl by vtom určitý smysl. :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana