Jak zpracovat analýzu vypočteného rizika?

<< < (4/9) > >>

Miroslav Macek:
Citace: František Šohajda  27.04.2012, 10:38

...
Myslím si, že lidi co obhajují Bc by měli takové programy vymýšlet, ne s jejich pomocí něco počítat... (dance)

Já myslím, že
a) v rámci bakalářské práce (titul Bc.) by se tzv. analýzy rizika asi mohly počítat pomocí těch programů uvedených výše ;
b) při zpracování diplomové práce (Ing.) by snad mohly být tyto výpočty prováděny přímo samotnými studenty ;
c) no a v rámci doktorandské práce (Ph.D.) by bylo na místě doložit, že všechny tzv. "výpočty rizika" jsou nesmyslné a nelze je v podstatě prakticky provést

Pavel Horský:
Citace: Miroslav Macek  27.04.2012, 14:43

Já myslím, že
a) v rámci bakalářské práce (titul Bc.) by se tzv. analýzy rizika asi mohly počítat pomocí těch programů uvedených výše ;
b) při zpracování diplomové práce (Ing.) by snad mohly být tyto výpočty prováděny přímo samotnými studenty ;
c) no a v rámci doktorandské práce (Ph.D.) by bylo na místě doložit, že všechny tzv. "výpočty rizika" jsou nesmyslné a nelze je v podstatě prakticky provést

Moc hezké  :D  (jednicka)

Vít Rotrekl:
Citace: Miroslav Macek  27.04.2012, 14:43

Já myslím, že

d) blesk si stejně udělá co chce a nějakej hromo(blesko)svod mu bude ukradenej  :D

Jan Hájek:
Škoda, že kolega Macek místo výkřiků zde v diskuzích, nezaslal připomínky k Ed.2, protože až bude přijata, přijde mu opět líto, že nikdo z Francie či Japonska nepřijel za ním a nezeptal se zda souhlasí.

Vladimír Huba:
Pán Hájek
Odkedy je Japonsko členom CENELEC? Alebo čo má spoločné s Ed.2?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana