Bluetooth handsfree ZDARMA

<< < (2/3) > >>

Milan Hudec:
Kolegové, pohodička, každý se snaží nějak prodat, konkrétně tuto akci by bylo možno paradovat:
Když si na revizi baráčku pozvete mne, donesu si balíček kávy sebou a zbytek nechám na místě :)

Jirka Š. Svejkovský:
Já si firmy vybírám i podle toho, jakou mi poskytují podporu. Třeba na webu. To není problém společnosti Schrack, ale kdyby mě mocímermo chtěli uplatit, tak mi dochází bavlněný trrička s límečkem. V signální žluté nebo oranžové barvě.  ;)

František Šohajda:
Citace: Milan Hudec  02.04.2012, 18:20

Kolegové, pohodička, každý se snaží nějak prodat, konkrétně tuto akci by bylo možno paradovat:
Když si na revizi baráčku pozvete mne, donesu si balíček kávy sebou a zbytek nechám na místě :)

A zákazník zaplatí v revizi u tu kávičku.....ta k jako veškeré "darované" věcičky... ;D ;D ;D ;D ;D

Znám jednoho bývalého kolegu, ten chodil na "fušky" a při účtování zakázky byli položky jako jízda na kole 3 km, dva krajice chleba se sádlem a pažitkou - 1,50 Kč, dvě podložky 5 mm -0,05 haléřů ....
atd.... ;D ;D ;D ;)

Lukáš Rotrekl:
Ja bychto videl jako zpusobupozorne ni na zprovozneni e-shopu, ktery vas nic nestoji a nikdo vas nenuti jej vyuzit. Ceny jsou stejne, jako pri nakupu na pobocce, vy muzete objednavku vyresit doma u pivka, usetrite praci pultakovi, optimalizujete praci skladniku, za to ta odmena..i kdyztreba ne uplne idealni, urcite bych nedelal nakup jen kvuli ni,ale.pokud ho planuju, proc to nevyuzit...Nav ic ke e-shop schracku prijde docela pouzitelnej.

Radek Červený:
Citace: Lukáš Rotrekl  03.04.2012, 12:12

Navic ke e-shop schracku prijde docela pouzitelnej.

Myslím si, že e-shop Schracku je velmi použitelný, mají ho výborně členěný a roztříděný, všechny podstatné informace o výrobku, ve velké míře mi usnadňuje práci a nahrazuje katalogy.

Tento e-shop za sebe upřímně a rád chválím  (jednicka) (jednicka) (jednicka)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana