Bluetooth handsfree ZDARMA
Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený 03.04.2012, 13:19
Myslím si, že e-shop Schracku je velmi použitelný, mají ho výborně členěný a roztříděný, všechny podstatné informace o výrobku, ve velké míře mi usnadňuje práci a nahrazuje katalogy.
Tento e-shop za sebe upřímně a rád chválím (jednicka) (jednicka) (jednicka)
Obzvlášť na iPhone je velmi použitelný.
Sáhnu do kapsy a vidím vše kdykoliv ...
Pěkné ...
Jan Franěk:
Citace: Miroslav Minařík 04.04.2012, 07:27
Obzvlášť na iPhone je velmi použitelný.
Sáhnu do kapsy a vidím vše kdykoliv ...
Pěkné ...
Právě, že jen na iPhonech. :'( A co ostatní "většina"? >:(
Taky bych zachoval klid. Kdo nechce akci využít, nemusí. Že se Schrack snaží přilákat touto akcí více zákazníků k nákupu, přes e-shop, je přece úplně normální. Nevidím v tom žádnej zásadní problém. Vždyť to dělá snad každá firma. Co v tom proboha pořád hledáte někteří za problémy. Někdo vám k nákupu přidá dárek. Nemá to být spíš radost? Navíc když se jedná o velmi slušný e-shop. To je snad to hlavní.
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 04.04.2012, 23:14
Právě, že jen na iPhonech. :'( A co ostatní "většina"? >:(
Slovo "většina" asi nemám moc rád.
Pokud si totiž "většina" myslí pitomost, pak to nemusím podporovat jen proto, že si to myslí "většina".
A navíc aplikaci pro iPhone financoval globální Schrack Technik. A pro ten určitě Česká republika z hlediska uživatelů jakýchkoliv" mobilů není vůbec žádným měřítkem.
Jan Franěk:
Citace: Miroslav Minařík 05.04.2012, 00:02
Slovo "většina" asi nemám moc rád.
A navíc aplikaci pro iPhone financoval globální Schrack Technik. A pro ten určitě Česká republika z hlediska uživatelů jakýchkoliv" mobilů není vůbec žádným měřítkem.
No, nevím. Podle mne je pitomost upnout se jen na jeden operační systém. Sice chápu, že Česká republika je jen malým trhem, ale uživatelů co mají mobilwokna, nebo android (můj případ), je jistě v celé Evropě zajímavé množství. Možná jich nebude většina, ale i tak to bude nemalé procento uživatelů, o které se vlastně takto ve Schracku připravují. Vím, že to nemusí podporovat, ale přijde mi to jako poloviční krok směrem k zákazníkům. Neznám asi nikoho, kdo by si jen kvůli tomu aby mohl do e-shopu u Schracka, běžel vyměnit telefon za iPhone. To není nic proti iPhone. Mě prostě nevyhovoval, na rozdíl od Androida. A pokud se budu muset obejít bez 1-2aplikací, tak se bez nich obejdu. Jinak nemám žádnej problém v podstatě s čímkoliv na mobilu. Schrack chválím za jejich počin, i když pro mne poloviční. Zůstanu nadále ve spojení po telefonu s obchoďákem, nebo po mailu. Nevadí.
Citace: Miroslav Minařík 05.04.2012, 00:02
Pokud si totiž "většina" myslí pitomost, pak to nemusím podporovat jen proto, že si to myslí "většina".
Já zase nemám rád, když to, že si někdo myslí, že pro něj iPhone není vhodný, musí jít o pitomost. A pokud by si to myslela většina (nebo velká část uživatelů), nebude asi chyba u nich, ale někde jinde. Nemyslíš?
Ale je to jen můj pohled a názor.
Miroslav Minařík:
Z podnikatelskéh o hlediska to docela chápu.
Vývoj takové aplikace je velice tučná investice.
Pokud se rozhoduji kterou platformu první, pak zvažuji na základě množství uživatelů a také z hlediska užití sociálních skupin.
Pokud chci zvolit skupinu těch, kteří mají rozhodovací pravomoc, pak jasně vede platforma Apple před Androidem.
To není nic proti tvému názoru.
Pouze holá fakta.
Nepochybuji o dalším rozšíření.
Ovšem vše má nějaké priority, že?
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana