Bluetooth handsfree ZDARMA

(1/3) > >>

Tým Elektrika:
Bluetooth handsfree ZDARMA - Eshop akce nakupte od 19.3. do 6.4.2012 přes eshop nad 10 000,- Více zde ...
Zdroj: zde...

Co vás napadá v souvislosti s touto informací?

Jirka Š. Svejkovský:
Napadá mě, jestli to za tu věcičku v ceně 300Kč vč. DPH stojí ... Ale někomu možná ano.

Pavel Tesař:
Akce typu nakupte nad 10000,- a dostanete dárek jsou úžasné ! Mám pocit že z Diskuse Elektrika se stává Reklamní portál. Škoda !  (zle)

Jiří Schwarz:
Někdo dá slevu 5%,  když splníte jisté podmínky...
Někdo dá slevu X set Kč, když zavoláte a objednáte do 20 minut...
Někdo vezme důchodce na výlet a věří, že někdo koupí a zasponzoruje to ostatním...
Někdo dá k DEONu myš nebo podložku...
Někdo dá ke krabici chráničů poukázku na pár litrů benzínu...
Někdo mi k nákupu přidá něco cca za 3% nákupu, třeba i něco, co ani nepotřebuji...

Od jisté doby si moc dávám pozor na ty, co se tváří, že něco dávají "zadarmo"!

Radek Červený:
Pokud se mohu přidat ke kolegům, tak zde vyslovím svůj názor.

U Schracku si vážím při spolupráci mnoha jiných věcí, které dokážu ocenit jako spokojený obchodní partner. Tato "hračka" či "parodie na handsfree" ve mě vzbuzuje minimálně úsměv.

Tyto sady je otřesné používat, komunikace stojí za starou belu a hovor z tohoto střepu vypadá na druhém konci jako kdybyste mluvili s kýblem na hlavě a v tunelu.

Ovšem pokud by mě chtěl Schrack překvapit dárkem, tak mi umřelo v autě rádio s bluetoothem od Panasonicu, přestal vyjíždět dotykový displej, což u přístroje s dotykáčem je docela závažný problém. Tak si dovoluji v příloze přiložit jednu bluetooth sadu, která by se hodila.... ;)
Kam že mohu poslat objednávku na zboží minimálně za deset?  ;D (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana