Lze mít 2 ledničky a zásuvku na kuchynské lince na jeden okruh ?
František Šohajda:
Citace
Lednice bývají prázdné. S mrazničkou už je to jiné. Smích
U nás na Moravě mám v mražáku schováno celé "prasátko"....Nestalo se mi , že chránič vypadnul!
Pokud vím tak v nemocnicích jsou zásuvky na sesternách přes obyč. chrániče a sestry tam bez problémů
zapínají lednice s léky.....nevzp omínám si případ, že by chránič vypnul....mimo spálený motor!!
A t některé lednice, vzhledem k financícm ve zdravotnictví jsou z dom Marie-Therezie... (dance)
A to jsou desítky lednic!! ;)
To daleho hroší jsou starší PC ,více jak jeden zapojené na jeden zásuvkový okruh!! >:D
Jiří Buben:
To: Šohajda
Taky jsem nepsal, že bych na mrazák chránič nedával. Osobně doporučuji chrániče lednice, nelednice, mražák, nemražák. Ono totiž nelze u čecháčků zaručit, že si za 5 let mamina nevzpomene, že chce lednici nebo mražák jinam a najednou je ze zásuvky určené pouze pro lednici, zásuvka pro všeobecné použití.
Spíš jsem jízlivě poukazoval, na fakt že se tam u spousty lidí nemá co zkazit, jen že mrazničky bývají nadité po okraj právě těmi čuníky. ;)
Jiří Šatara:
Koukal jsem na ty chrániče typu G/A a vsechny mají zkratovou odolnost 10kA. Jistič mám ale 6kA. Nevadí to, nebo musí být jistič stejné zkratové odolnosti. Určitě si chci na tu lednici nechat namontovat chránič. Prý typ A stačí, ale myslím, že typ G/A je lepší, i za tu vyšší cenu.
Milan Hudec:
Čím více kA, tím lépe, nevím kdo vám radí ale typ A bez toho, že bude zároveň G není dobré řešení
Jiří Šatara:
A může být jistič 6kA a chránič 10kA, nebo musejí mít stejnou hodnotu kA?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana