Je správně napínač nebo napínáč?

<< < (3/10) > >>

Jan Alin:
Zkoušel jsem si zvyknout na rozvaděč, ale tak nějak jsem se při tom vždycky kroutil, zůstal jsem u rozvaděč a klidně si nechám nadávat.  o:-)

Milan Hudec:
Citace: Jan Alin  11.03.2012, 13:03

Zkoušel jsem si zvyknout na rozvaděč, ale tak nějak jsem se při tom vždycky kroutil, zůstal jsem u rozvaděč a klidně si nechám nadávat.  o:-)

Pozor, kdo nectí "pokrok" brzo zestárne, či se stane anarchystou :)

Petr Doležal:
Na hodně věcí si budeme muset zvykat. Za chvíli se postupně přemění:
bychom (spisovné)- bysme - by jsme (bude dovoleno, protože tak blbě mluví polovina národa)
Ještě zbývá povolit slovo "vyplívá" namísto "vyplývá",  protože jsem našel 61 příspěvků s tímto novotvarem.
A to je ten pokrok, že jsme zase o krok dál. Velebnosti, jdu ......!

Jan Hájek:
Myslím, že se můžeme ještě chvíli škorpit a za pár let to už bude jedno, jestli projde v novém zákoně o vysokých školách styl, protože většina VŠ má problém s profesorskými a doktorandskými místy, tak zavedeme jejich automatické udělení k pracovní pozici, tak našim diskuzím či diskusím bude rozumnět rozumět rozumjet jen občas niegdo.

PS: To samé se zavedlo u policie, kapitán už nemohl pro to, že neměl VŠ z Plzně honit lumpíky, tak vzal co mu nabídli, protože byl policajt a byl z něj praporčík.

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec  11.03.2012, 14:12

Pozor, kdo nectí "pokrok" brzo zestárne, či se stane anarchystou :)

To je o pocitu. Zrovna tak jako mám celý život radši menší prsa se špičkami vzhůru a velká mě netáhnou tak prostě budu psát rozvaděč a o rozvaděči budu pouze informován.
Asi budu starý anarchista, což už nadělám.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana