Jak byste vyřešili současné napájení devíti elektromobilů na D1?

<< < (17/22) > >>

Oldřich Morávek:
Konkurence vyrábí nějaký čas něco podobného.
Už jsem to okukoval a zatím je to asi jediná životaschopná verze euta pro jakékoli použití, ale kombinací obou pohonů ztrácí krásu jednoduchosti a nízké servisní náklady čistokrevnýho euta.
Moc pohyblivých dílů, moc ložisek, moc elektroniky, moc provozních náplní moc věciček na pokažení.

Miroslav Minařík:
Citace: Oldřich Morávek  11.03.2012, 09:15

Konkurence vyrábí nějaký čas něco podobného.

Peugeot představuje Diesel Hybrid4 jako světovou novinku. Nevyrábí náhodou ta konkurence nějaký čas benzínovou variantu?

Jinak jak uvádíš to "moc všeho",  tak s tím souhlasím. V podstatě sedím uvnitř počítače. Ale je to pěkný ...!

Fuk Tomáš:
Citace: Miroslav Minařík  11.03.2012, 09:31

Peugeot představuje Diesel Hybrid4 jako světovou novinku. Nevyrábí náhodou ta konkurence nějaký čas benzínovou variantu?

Ta světonovost spočívá právě v té dieselovosti.
Asi byl trochu oříšek vyřešit časté startování dieselu (u benzínu to je vyřešeno už dávno).

Citace: Pavel Smílek  11.03.2012, 00:36

...použitý "KERS" ve sportrežimu nedává vytuněným hošíkům s audinami moc šancí ukázat se při rozjezdu z křižovatky...
To malinko přeháníš. Moje nevytuněná Mazdička by s ním neměla problém ani na suchu, a na mokru by mu pěkně napráskala  (dance)
Ale rozhodně to nevypadá marně.

SMILEK:
Citace: Fuk Tomáš  11.03.2012, 10:57

To malinko přeháníš. Moje nevytuněná Mazdička by s ním neměla problém ani na suchu, a na mokru by mu pěkně napráskala  (dance)
Ale rozhodně to nevypadá marně.

Mluvil jsem o smrkáčích v černých audinkách, ne o jeho veličenstvu Tomáši I. Anonymním.  (dance)
Ale vážně: Ten diesel má krouťák 300Nm, elektro přidá ještě 200Nm. Výkon E+M je 157kW a to elektro táhne moc hezky právě hned na začátku. Pokud je Tvá Mazdička něco jako převlečený Passat ZR36 PČR edition, pak se po vybití akumulátoru asi nemáme o čem bavit. (jupi)
Pro časovkový závod s Tvou Mazdičkou se samozřejmě vyrábějí jiné elektrovozíky. Sáhl bych po Tesle.  ;)

Fuk Tomáš:
No, Pavle, zůstal bych u porovnávání hromadně vyráběných aut pro běžné použití (což moje Mazdička je)  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana