Jak byste vyřešili současné napájení devíti elektromobilů na D1?
SMILEK:
Citace: Fuk Tomáš 11.03.2012, 11:48
No, Pavle, zůstal bych u porovnávání hromadně vyráběných aut pro běžné použití (což moje Mazdička je) :D
(poklona)
Z těch, které jsem vyzkoušel u Mirka, bylo to včera testované asi nejzábavnějším . Námitky předřečníků směřující k příliš složitému technickému řešení bych odrazil konstatováním, že dříve jsme měli edisonku, vrcholem techniky byly vypínače č.7 a křemíkové diody místo selenu. Dnes máme ve všem spínané zdroje, každý má na uchu smartphone, počítač, telky už taky nejsou, co bývaly (vzpomínáte ještě na klíčové součástky typu EF80 či PL509?) a neslyším nikoho prskat, že LED TV jsou v porovnání s Tesla Color Spektrum příliš složitý koncept. Pokud vynechám užitečné ptákoviny (HUD displej pro tachometr, displej pro zobrazení distribuce energie ve voze, joysticky a tlačítka ke kdejaké blbině), samotné auto velmi vhodně kombinuje elektropohon s dieselem. "A vo tom to je" 8).
Jan Alin:
Citace: Pavel Smílek 11.03.2012, 12:19
samotné auto velmi vhodně kombinuje elektropohon s dieselem. "A vo tom to je" 8).
Kombinace elektropohonu se spalovacím motorem se mi taky líbí, nedostatky jednoho pohonu nahradí vždy pohon druhý.
Fuk Tomáš:
Mně se, z pohledu toho konceptu, líbí nejvíc Chevrolet Volt (= Opel Ampera, evropské Auto r. 2012).
Číňani ho určitě začnou brzo kopírovat pod značkou Ohm :D
Na baterky dojezd 50-60 km, což na denní ježdění po městě zpravidla stačí, a na dlouhé cesty benzín 500 km.
A odpich z křižovatky má srovnatelný s tím Peugeotem 3008 Hybrid4 (dance)
Jan Alin:
Citace: Fuk Tomáš 11.03.2012, 13:29
Mně se, z pohledu toho konceptu, líbí nejvíc Chevrolet Volt (= Opel Ampera, evropské Auto r. 2012).
To je ještě trochu jiný a určitě zajímavý koncept. Pokud vím tak to je zjednodušeně řečeno elektromobil s vlastní centrálou. Plně elektrický pohon a spalovací motor je vlastně generátor který za provozu dodává elektrickou energii pro pohon vozu. Někde jsem o tom už četl ale nevím už kde.
Jiří Schwarz:
Citace: Jan Alin 11.03.2012, 15:34
.... Plně elektrický pohon a spalovací motor je vlastně generátor který za provozu dodává elektrickou energii pro pohon vozu. ...
Nic nového pod sluncem.
Osvědčené řešení :D
Takhle je totiž řešena spousta lokomotiv, např. řada 754 (brejlovec)! (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana