Jak nejlépe vystínit vysokofrekvenční signál v el. neviditelném plotu?
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 17.02.2012, 17:03
A na úvahy jak vychovávat psa jsem tu opravdu čekal!
A víš Pavle, že takové téma, tu ještě nebylo a mě osobně se líbí mnohem více než některé výkřiky do tmy a to i některých verifikovaných :)
bambus1:
Citace: Pavel Horský 17.02.2012, 17:22
Ano, anonymy většinou opravdu opovrhuji. Je vidět, že mě již znáte. Pro mě je partner a člověk do diskuse vždy ten, kdo ukáže svoji pravou tvář. Pokud se někdo schovává za svůj nick, není u něj něco v pořádku. Mám na ně stejný názor asi jako na řidiče, kteří se schovávají ve svém voze za neprůhlednými skly.
Ano znám vaše názory ,už sem chodím denně možná tak 5 let . Tmavá skla mě taky vadí .Co se týká mé anonimity ,máte pravdu mám nějaký důvod proč se , ,neodhalit " . Jediným důvodem je , že by mě to profesně ohrozilo .
Josef Pentoda:
Citace: Milan Hudec 17.02.2012, 18:11
A víš Pavle, že takové téma, tu ještě nebylo a mě osobně se líbí mnohem více než některé výkřiky do tmy a to i některých verifikovaných :)
No výkřiky do tmy. To teda je. :D
Vojtěch Běhunčík:
Citace: Pavel Horský 17.02.2012, 12:47
Doporučení výrobce známe. Vyzvednutí není majitelem akceptovatelné . A mezi námi.......dov edete si představit, jak by taková "opičárna" vypadala?
Záleží na konstrukci brány (kterou neznám). Pokud má brána oblouk nebo horní příčku, nebyl by problém.
Ale pokud ne, pak máte pravdu, byla by to opičárna.
Kobylka:
A jak by to fungovalo, kdyby se drát vedl od zdroje k brance, tam se otočil a vedl zpět ke zdroji a pokračoval by k brance z druhé strany a opět by se u branky otočil a vedl zpět ke zdroji. (písmeno "C")
Kdyby byla namítka, že v místě souběhu drátů (tam a zpět )by systém nefungoval, tak toho využít a vést v místě branky drát tam a zpět a tam a pokračovat dál.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana