Jak nejlépe vystínit vysokofrekvenční signál v el. neviditelném plotu?

<< < (8/12) > >>

Bambus1:
Já jsem zde rozhodně nikoho ani náznakem nemoralizoval ,  jestli jste to tak pochopil je mi líto že jsem přispěl ač jste o to zjevně nestál a příště se to již nestane - to slibuji .

Jan Alin:
Citace: Pavel Horský  17.02.2012, 17:03

Pokud se vám zařízení nelíbí a jste zhnuseni týráním, jistě si seženete tel. číslo na božskou paní Kubišovou.

Ale no tak, vždyť tam jsou smajlíky, to byl vtip.

Jan Alin:
Citace: Jan Franěk  17.02.2012, 17:07

A nebo za 4 té-  to spolu se sociálníma dávkama instalovat některým lidem a kabely povinně používat v okolí sběrných surovin, heren, bazarů a zastaváren.  Nebo by si to pak mohli instalovat i lidé doma, místo alarmu.   o:-) o:-) o:-)

Varianta "bereš dávky, přijdeš do hospody nebo do herny, dostaneš ránu" se mě docela zamlouvá  :D.

Pavel Horský:
Citace: Bambus1  17.02.2012, 17:05

Odpovídat nemusíte ,  stejně by jste si neodpustil svůj jízlivý a opovrhovačný ton který máte ke všem anonymům .

Ano, anonymy většinou opravdu opovrhuji. Je vidět, že mě již znáte. Pro mě je partner a člověk do diskuse vždy ten, kdo ukáže svoji pravou tvář. Pokud se někdo schovává za svůj nick, není u něj něco v pořádku. Mám na ně stejný názor asi jako na řidiče, kteří se schovávají ve svém voze za neprůhlednými skly.

Milan Hudec:
K dotazu:
Stejný problém jsem řešil již dvakrát, poprvé hrozná alchymie, kde veškeré výše uvedené rady selhaly, dogu by člověk přes branku neprotáhl snad traktorem
.
Ve výsledku:
vodič ve vodovodní PVC trubce, ta v kovové trubce, cca.20cm pod povrchem instalována Al folie (muselo se s ní metr do pozemku, metr od pozemku) - vyřešeno.

Při druhé instalaci použit tento způsob již najisto s očekávaným výsledkem.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana