Jak nejlépe vystínit vysokofrekvenční signál v el. neviditelném plotu?

<< < (7/12) > >>

Pavel Horský:
Citace: Bambus 1  17.02.2012, 16:33

Celkem nerozumím tomu proč zrovna brána má být nehlídaným prostorem když zrovna tudy zákonitě bude chtít pejsek denně , ,zahnout kramle". Je-li to z důvodu procházek venku tak jednoznačně obvod s vypínáním a vizuální kontrolkou stavu .
Možná se dá vypínat i obojek .

Ale zde vůbec nejde o to, zda rozumíte požadavkům majitele psa. Zde jde prostě o to, že nechce chránit bránu. Asi má k tomu svůj jasný a neměnný důvod.

Pavel Horský:
Citace: Fuk Tomáš  17.02.2012, 16:41

Nemyslím, že systém s vypínáním plotu bude plnit svou úlohu.
Ono totiž nejde o to, psa trvale trápit, ale o to, aby se naučil kam smí a kam ne, a aby dostal ťafku jen když se zapomene. Průchod bránou - jednou vypnutý, podruhé zapnutý - ho jenom zmate.

(jednicka) Ano, přesně tak je to myšleno. Velice správně žáku Fuku, mám z tebe radost  (drinks) (poklona)

Pavel Horský:
A na úvahy jak vychovávat psa jsem tu opravdu čekal! Na to jsem se neptal a defacto mě to ani trochu nezajímá. Pokud se vám zařízení nelíbí a jste zhnuseni týráním, jistě si seženete tel. číslo na božskou paní Kubišovou. Jistě s vámi vyrazí do boje proti těmto přístrojům. Já se jen pokouším zjistit, jak nejlépe provést odstínění. Pokud vám to z mého původního dotazu nedošlo, škoda, ale na moralizování o výchově psů jsou jistě jiné diskuse na jiných portálech zabývajících se touto problematikou.

Bambus1:
cit:Ale zde vůbec nejde o to, zda rozumíte požadavkům majitele psa. Zde jde prostě o to, že nechce chránit bránu. Asi má k tomu svůj jasný a neměnný důvod.

Víte zrovná já jsem ten který razí názor že když chce zákazník mít v bazénu žraloka tak ho tam prostě bude mít a basta fidli . To ale neznamená že mu neřeknu svůj názor který by ho třeba v tu chvíli nenapadl .

Odpovídat nemusíte ,  stejně by jste si neodpustil svůj jízlivý a opovrhovačný ton který máte ke všem anonymům .

Jan Franěk:
ANo, vysvětlení kol. Fuka, je  na  (jednicka)

O variantě je pravděpodobně rozhodnuto. Pak jen dej Pavle informaci, jak se to podařilo a jestli to funguje tak, jak je potřeba.

Citace: Jan Alin  17.02.2012, 16:51

Při případné medializaci a protlačení problému až k orgánům EU bude výsledkem následující:
1 - Výrobu těchto zařízení bude EU dotovat.
2 - Prodej těchto zařízení bude postupně utlumován podle velikosti psa.
     Povolen bude ovšem dovoz pro vlastní spotřebu.
3 - Používání bude postihováno dle zákona odnětím svobody až na tři roky.

A nebo za 4 té-  to spolu se sociálníma dávkama instalovat některým lidem a kabely povinně používat v okolí sběrných surovin, heren, bazarů a zastaváren.  Nebo by si to pak mohli instalovat i lidé doma, místo alarmu.   o:-) o:-) o:-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana