Jak nejlépe vystínit vysokofrekvenční signál v el. neviditelném plotu?
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 17.02.2012, 16:19
:D Pavle, to jsem v hospodě taky tvrdil, jen jsem nebyl až takovej drsňák a doporučoval jsem obojek nasadit trny na ruku. Ale nevím. Údajně je to taková pecka, že si to zvíře lehne.
Bylo to před 5lety zkoušeno několikrát na lýtku mé nohy, a od té doby jsem v ní neměl jedinkrát křeč, ale při zkouškách jsem řval jak tur.
Bambus 1:
Celkem nerozumím tomu proč zrovna brána má být nehlídaným prostorem když zrovna tudy zákonitě bude chtít pejsek denně , ,zahnout kramle". Je-li to z důvodu procházek venku tak jednoznačně obvod s vypínáním a vizuální kontrolkou stavu .
Možná se dá vypínat i obojek .
Fuk Tomáš:
Nemyslím, že systém s vypínáním plotu bude plnit svou úlohu.
Ono totiž nejde o to, psa trvale trápit, ale o to, aby se naučil kam smí a kam ne, a aby dostal ťafku jen když se zapomene. Průchod bránou - jednou vypnutý, podruhé zapnutý - ho jenom zmate.
Jan Alin:
Ještě by bylo jedno řešení. Do problému zatáhnout ochránce zvířat a ti dotyčné zařízení znehodnotí, psa odvedou do útulku a majitele se pokusí dostat alespoň do vazby za týrání. Problém se zónou v bráně tím bude vyřešen i když zřejmě jinak než je žádáno. >:D
Při případné medializaci a protlačení problému až k orgánům EU bude výsledkem následující:
1 - Výrobu těchto zařízení bude EU dotovat.
2 - Prodej těchto zařízení bude postupně utlumován podle velikosti psa.
Povolen bude ovšem dovoz pro vlastní spotřebu.
3 - Používání bude postihováno dle zákona odnětím svobody až na tři roky.
>:D
Bambus1:
Nemyslím, že systém s vypínáním plotu bude plnit svou úlohu.
Ono totiž nejde o to, psa trvale trápit, ale o to, aby se naučil kam smí a kam ne, a aby dostal ťafku jen když se zapomene. Průchod bránou - jednou vypnutý, podruhé zapnutý - ho jenom zmate.
To máte pravdu že v tom bude mít zmatek kdy smí a kdy ne ale od toho je výcvik a povely .Nechránit vjezd znamená - tudy můžeš vždycky . A jestli ho naučí že do brány nesmí nikdy tak ho naučí že nesmí ani do zahrady , bazénu ani fitka na zahradě .Kdysi jsme dělali za Říčanama a tam to měli instalováno . Domovník říkal že už to ani nezapínají a pes chodil po paměti až do míst kde očekával ránu .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana