Co je potřeba k dvoutarifu v paneláku?
František Šohajda:
Nebude přidání radiátoru schůdnější ?? ;)
Mirek Vašák:
Citace: Martin123 02.02.2012, 13:49
S tim pochopitelne pocitam, ono ten pomer je stejne jedno, jsme rohovy byt, fixni slozka v tech pokojich kde je fakt kosa, tak jsou tusim 80%. Jinak ten merak na radiatoru je pomerovy mezi teplotama, takze kdyz si pritopim zvlast, tak zase o to min zaplatim za radiator (ikdyz je to jenom tech 20% variabilnich nakladu), ikdyz povali na plno.
Kazdopadne dik za vysvetleni jak se to ma s EONem:) Uz jsem klidnejsi.
Klidnější možná, teď ještě podat písemnou žádost a dostat písemné svolení a připojovací podmínky od EON a těšit se, že jsem splnil vše co požadují. :)
Josef Satrapa:
Citace: Ján Garaj 02.02.2012, 11:46
Po tomto Vašom vyjadrení, porovnávate ISO a Revizáka (pletiete si niečo,čo sa nedá porovnávať) by som si na Vašom mieste v Brne a ani na blízkom okolí revizáka netrúfal hladať. Zahrabte si to naozaj do hliny a čakajte čo to urobí.
Poté, co jsem si zažil "zavádění" ISO9001 ve firmě už docela chápu tazatelův názor na ISO a podobné certifikáty (mezi které laik automaticky zařadí i Prohlášení o shodě či RZ).
Revizní technici by měli více veřejnosti ukazovat k čemu jsou užiteční a že se nejedná jen o stroje na razítkování či říkání "nutno předělat za dalších 30 tisíc"...
Václav Pešek:
ono jde o to, že iso nezaručuje určitou míru kvality, nýbrž to, že se úroveň kvality v čase příliš nemění....
Jiří Schwarz:
Citace: Václav Pešek 04.02.2012, 20:30
ono jde o to, že iso nezaručuje určitou míru kvality, nýbrž to, že se úroveň kvality v čase příliš nemění....
Někdy ty "enviromentální aspekty" jsou popsané na takových stozích papírů, že je otázkou, jestli by pro přírodu nebylo lepší být "méně enviromentální" a mít "o jedno IOSO méně"...
Ale ono to jedno bez druhého nejde, když "kvalita", tak k tomu i "bezpečnost" a "ekologii"...
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana