Jak je to s pospojováním vodovodních baterií když je vodovod z PPR?

<< < (7/8) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Pane Stopko, chcete-li přispívat do této diskuse, měl byste zkulturnit sůj písemný projev. Slovenština je krásný jazyk, tak jí neurážejte.

Mimochodem, na co používáte chránič 10mA?

boris stopka:
MODERÁTOR: Milý pane, píšete jako prase! Chovejte se jako kulturní člověk hodný dnešní společnosti
                      nebo budou vaše příspěvky odstraněny!

pane Jirko robil som po polovici sveta a bars jakych zapadlych krajinach kde este dodnes nevedia co to elektrika.odpo ved na 10ma prudovy chranic mam napojenu iba kupelnu.Tento chranic sa pouziva v polskej norme pre kupelne a vlhke priestory.Takt iez maju aj 30ma na ostatne zasuvkove do 32A.tento chranic mam len pre pocit lepsieho bezpecia.Nemus ite sa bat cely dom je komplet v TN-S.nudzovky,zaskok elektrocentral a,EPS,optika,anteny ,internet,hlasice,vlastna uzemnenie ktore ma  pod 1 ohm mimo DS.bleskozvod vlastna robota bez projektanta.Re vidovane nezavisle  reviznimy technikmi zo slovenskej technickej inspekcie-vsetko kladne az na projekt ktory so namaloval zapojenia casti na A4..staci a ten chranic vyhovel.Len sa osobne divim preco neprejdeme aj mi na 10ma.je to bezpecnejsie ako dostat 30ma kurva to bolelo ked mi kolega omylom zapol rozpojeny okruh pri praci.pri 10ma som ho zapol ja aby nezabudol neho to tolko nebolelo  hoto koplo a bola tma...

MODERÁTOR: Milý pane, píšete jako prase! Chovejte se jako kulturní člověk hodný dnešní společnosti
                      nebo budou vaše příspěvky odstraněny!

Jozef BABJAK:
Citace: boris stopka  14.12.2011, 22:48

Len sa osobne divim preco neprejdeme aj mi na 10ma.je to bezpecnejsie ako dostat 30ma kurva to bolelo ked mi kolega omylom zapol rozpojeny okruh pri praci.pri 10ma som ho zapol ja aby nezabudol neho to tolko nebolelo  hoto koplo a bola tma...

Prúdový chránič nijako neobmedzuje poruchový prúd, iba dĺžku jeho trvania; veľkosť prúdu určuje len a len Ohmov zákon.

Marcel Čelín:
Tak se to posunulo úplně jinam, víte někdo o měděném či nerez strojku "alá" bernard?

Oldřich Morávek:
Už jsem ji dlouho neměl v ruce, ale řek´ bych, že pod označením ZS16 mi ve skladu chlapci dávají nerez svorku, které všichni (myšleno tady u nás) říkáme bernard. K tomu jsem používal Cu pásky, ale od doby, kdy byl tento postup zde na fóru kamenován (právem) používám nerez v metráži.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana