Je blesk přírodní elektrostatický výboj jev nebo jen elektrický jev?

<< < (3/5) > >>

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Miroslav Minařík  09.11.2011, 23:51

Spíš se nevyjádřil správně.

Ano máte pravdu otázka má znít:
Je blesk přírodní elektrostatick ý výboj nebo jen elektrický jev?

Myslím,že není vhodné zamlčovat skutečnost,že blesk je přírodní jev, to je tak vše a ještě uvádět,že toto je známo několik století tedy že blesk je jen elektrický jev.

Milan Hudec:
Citace: Jaroslav Ratiborský  10.11.2011, 07:56

Myslím,že není vhodné zamlčovat skutečnost,že blesk je přírodní jev, to je tak vše a ještě uvádět,že toto je známo několik století tedy že blesk je jen elektrický jev.

Pane Ratiborský já také rád šťourám, ale tato Vaše poslední věta budto svědčí o alkoholismu Vašem či mém, prostě jí nerozumím ani náznakem.
Nic ve zlém, ale nepřeháníte to?

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Milan Hudec  10.11.2011, 09:04

Pane Ratiborský já také rád šťourám, ale tato Vaše poslední věta budto svědčí o alkoholismu Vašem či mém, prostě jí nerozumím ani náznakem.
Nic ve zlém, ale nepřeháníte to?

Zprvu jsem na vaši invektivu nechtěl reagovat,protože vaše reakce je příliš primitivní,ale říkaval můj otec na hrubý pytel dej pokud možno ještě hrubší záplatu.
S alkoholismem,když už jste začal budete s největší pravděpodobnos tí mít problém vy,já určitě ne,já nejsem návštěvník hospod.
To je tak vše.
V příští své reakci se prosím věnujte spíše věcné odpovědi a neodvádějte prosím pozornost výplody své fantazie.      

Petr Liskar:
Citace: Jaroslav Ratiborský  10.11.2011, 07:56

Nikdo nic nezamlčuje.   
Blesk patří do množiny elektrických jevů, konkrétně jde o elektrostatick ý výboj s tou zváštností, že je přírodní.

Miroslav Macek:
Citace: Petr Liskar  11.11.2011, 09:03

Nikdo nic nezamlčuje.   
Blesk patří do množiny elektrických jevů, konkrétně jde o elektrostatick ý výboj s tou zváštností, že je přírodní.

Je trochu otázka, zde je vůbec blesk elektrostatick ý výboj, či nikoli. Já se domnívám, že (přírodní) elektrické pole, které blesk způsobí, typicky elektrostatick é (t.j. neměnné) zrovna není.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana