Pokud dám dva dráty o průřezu 1,5mm2 měď, zvětším tím průřez na dvojnásobek?

<< < (8/9) > >>

Milan Hudec:
Proboha, když jsem kuchař, tak si nechat udělat eletriku od elekrikáře i s materiálem co si přinese.
Když jsem elektrikář, tak si necham udělat párty od kuchaře i s masem co si přinese.

Roman Šafránek:
Citace: Milan Hudec.  07.10.2011, 13:10

Proboha, když jsem kuchař, tak si nechat udělat eletriku od elekrikáře i s materiálem co si přinese.
Když jsem elektrikář, tak si necham udělat párty od kuchaře i s masem co si přinese.

A to je právě ono. Kuchař vytáhne něco z mražáku a mi se třeba na dvorku prohání čuník.

Samozřejmě záleží jak který velkoobchod, ale ze zkušenosti je koncová cena ve VO podobná ceně v BAU (jak u čeho samozřejmě) a sleva pro odběratele je (podle obratu, způsobu platby...0 tak 12-18%

Daniel Hudzík:
Ale vzdy je vacsia sanca na "vykseftovanie" zlavy pre zivnostinika/elektrikara vo VO ako pre kutila v bau....
Z vlastnej skusenosti viem, ze vo VO su ochotni davat rozne zlavy ci uz ako stalemu zakaznikovi, alebo pri odbere nad urcitu sumu a podobne. A k takymto vyhodam sa kutil dostane velmi tazko

Ižák Ctibor:
Čo sa týka tých zliav, poznám obchody, (a nie len elektro),  kde ponúkajú tzv.zákaznícku kartu .Zapíšu si ma ako stáleho klienta, po roku nakupovania vyhodnotia aký nákup som celkove spravil, potom dávajú na ďaľší rok určité % zľavu. Táto zľava nejde z DPH, ale z ích rabatu, ktorý si obchod pridáva . Tým vzniká celkom zaujímavý cenový rozdiel medzi stálym a občasným zákazníkom.  ;) :)Ja si tak napr.nakupujem na kolegove meno v obchode farby-laky.
P.Hudzík ma predbehol o prsia.

Radomir Kubíček:
A co tak zapojení průběžných zásuvek? Místo 2 x 2,5 zapojit do svorky 4x1,5? Krabice s 12 drátama do zásuvky, to je bomba!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana