Co způsobilo smrt elektrickým spotřebičem na Plzeňsku?

<< < (2/4) > >>

Petr Doležal:
" vyloučili, že by událost způsobil nějaký elektrospotřeb ič "
A není to panelák v hliníku s kovovou vanou? Něco mi našeptává o špatném pospojování v koupelně a přerušeném PEN, třeba i u sousedů. Nebo špatná rekonstrukce jádra? Napřeklenula náhodou napětí mezi vanou a kohoutky?

Vít Rotrekl:
Citace: Jiří Schwarz  14.09.2011, 22:57

Zajímavé informace obsahuje článek na webových stránkách Plzeňského deníku.
Jestli je pravda, co píšou, "odborník" by spíše nechal změřit některé parametry a vlastnosti "na místě",  rozebírat "rozvodnou skříň" je hloupost, která naopak může "zlikvidovat" nějaký důkaz, důležitý fakt,...

To by mě zajímalo jak jim pomůže rozebranej rozva(á)děč. Přikláním se k názoru p. Doležala

Jan Alin:
Já bych to viděl spíš na neprofesionáln ě odvedenou novinářskou práci, alespoň v to doufám protože jinak bych ztratil už i poslední iluze.

Krýdl Petr:
Právě proto, aby se vyloučila šiřitelnost případných bludů, tak bych uvítal odborné stanovisko od specializované ho policejního technika. Nebo to snad byla jen zpráva obyčejného vyšetřovatele pro novináře?
Na to, že žijeme v roce 2011 a elektrozávislo st dnešní společnosti je dle mého názoru 95 %,  tak si myslím, že by neměl být problém stanovit přesnou odbornou příčinu této události a hlavně jejich následků.

Jiří Schwarz:
Citace: Krýdl Petr  15.09.2011, 11:16

... tak si myslím, že by neměl být problém stanovit přesnou odbornou příčinu této události a hlavně jejich následků.

Asi jako s tím letadlem v Rusku. Mlžit, zatloukat a co nejvíc se snažit hodit vinu na toho, kdo se nemůže bránit!
Je otázkou kdo má a kdo nemá zájem na tom, aby se objektivně prokazatelné pravdivé informace zveřejnili! "Majitel bytu" asi ne!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana