Lze umístit plochý kabel CYKYlo do betonove podlahy?
Jan Franěk:
Citace: Pavel Horský 09.09.2011, 18:48
Psssssssst! To je přece tajné (zliskat) (drinks) ;)
Jo, jo. Veřejné tajemství (whist)
Milan Hudec:
Citace: blesk11 09.09.2011, 15:44
Díky, ten kabel CYKYlo sem už pochopil, (poklona) , jenom není firma jako firma, jak jsem psal na začátku. Jenom mi tu není jasné kdo je tu to hovado?
Jisté je, že někdo z nás neverif., můžeme se rozpočítat (dance)
Berk:
Pane Pavle Horsky! Já vás necituji takze bych byl rad kdybyste ani vy mne necitoval. Jenom odpovídam na položenou otazku. Jestlipak tohle forum není o tom. Když myslíte že je o vaších komplexech a buzerování chodte jinam. Je jedno jestli jsem prihlasen s verifikaci nebo ne, je to ma osobna vec. Takže (poklona) za vyjadrení ale nestojím o komentare!
Milan Hudec:
Citace: Berk 09.09.2011, 19:34
Pane Pavle Horsky! Já vás necituji takze bych byl rad kdybyste ani vy mne necitoval. Jenom odpovídam na položenou otazku. Jestlipak tohle forum není o tom. Když myslíte že je o vaších komplexech a buzerování chodte jinam. Je jedno jestli jsem prihlasen s verifikaci nebo ne, je to ma osobna vec. Takže (poklona) za vyjadrení ale nestojím o komentare!
To je jak v tom filmu kurvahoši..... . "host vyhání vrchního" (dance)
A pokud jsem pochopil princip tohoto webu, neverif. je na těchto stránkách host a měl by se dle toho chovat.
Fuk Tomáš:
Citace: Berk 09.09.2011, 19:34
...Já vás necituji takze bych byl rad kdybyste ani vy mne necitoval...
To máte smůlu. váš příspěvek může citovat, kdo chce, a pokud máte pocit, že se vás to citování negativně dotýká, pak asi bude problém v tom, co jste sám napsal.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana