Lze umístit plochý kabel CYKYlo do betonove podlahy?
Khun Václav:
Diskuse je o tom, aby se diskutovalo, a pokud možno se poradilo nejlíp a nejbezpečněji. ... (norm) Musím souhlasit s p. Horským. Slušnost je slušnost, a preciznost je preciznost...
Berk:
(poklona) fakt všechno co ste posledne psali je fakt k teme :) Ale to tak byva když se starci dostanou k netu ;)
Khun Václav:
Citace: Berk 09.09.2011, 20:46
(poklona) fakt všechno co ste posledne psali je fakt k teme :) Ale to tak byva když se starci dostanou k netu ;)
Tak (poklona) že jste mě v 21 letech nazval starcem. (dance) Chodím se sem velmi rád vzdělávat ve věcech, o kterých toho ještě tolik nevím, a rady od profesionála jako p. Horský jsou pro mně na vyšší váze, než rada kterou napíše "dobrej strejda na tykačku".... Nijak se prosím nezlobte, můj osobní názor k problematice věci. P. Horský jen vyjádřil svůj názor (a možná nejen svůj) na na váš argument.
Berk:
Citace: Vilfein 09.09.2011, 20:57
Tak (poklona) že jste mě v 21 letech nazval starcem. (dance) Chodím se sem velmi rád vzdělávat ve věcech, o kterých toho ještě tolik nevím, a rady od profesionála jako p. Horský jsou pro mně na vyšší váze, než rada kterou napíše "dobrej strejda na tykačku".... Nijak se prosím nezlobte, můj osobní názor k problematice věci. P. Horský jen vyjádřil svůj názor (a možná nejen svůj) na na váš argument.
Super myslim že tohle vsechno nepatri do tyhle temy! V pravidlech fora je neco malo o spravani voci ostatnim tak si je prectete. Nic nemam proti nikomu, jen chci poradit :) takze hesky vecer
Jiří Schwarz:
Často se v těchto diskusích objevuje kombinace odpovědí v češtině a slovenštině.
Ale když je jeden příspěvek trochu česky, trochu slovensky a "trochu bez diakritiky", myslím si o autorovi svoje!
Přece jen by se technik na odborném webu mohl vyjadřovat jinak, než nějaký ignorant na facebooku...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana