Jak funguje aquastop na přívodní hadici ke spotřebiči?

<< < (3/4) > >>

Martin Kurka:
Citace: Petr Doležal  28.08.2011, 23:28

Mám tomu rozumět tak, že vnitřní hadice je pracovní a ta druhá, vnější je ochranná?
Když rupne pracovní, tak pak teprve voda z té ochranné spustí ten SW kolotoč?

Přesně tak, jen ten kolotoč je těžce hardwarový, AQUASTOPovému ventilu se natvrdo odepne N a čerpadlo se připne na ostrou fázi. Řídící systém je úplně obešlý. Kecat do toho může jen hlavní vypínač (mechanicky spřažený se dveřmi).

HonzaFojta:
Mohl bych se jen zeptat jak opět rozchodit myčku, když je zablokovaný ten aquastop? Naposledy mi to odblokoval opravář, měl to za minutku hotové, ale já ho ani nestihl vidět co s tím udělal a stálo mě to 700 Kč. Jen seděl před myčkou, měl odšroubovaný ovládací panel. Tak si myslím, že to nic složitého nebylo, ale já na to zaboha nemůžu přijít  :D

Oldřich Morávek:
mám whirlpool a už mi dvakrát zahlásila aquastop. Závadu jsme nezjistili, ale při prvním kolapsu mi opravář pouze resetoval myčku. Po druhé jsem to už resetoval sám.
Bohužel jsem nenašel v dokumentaci zaznačený postup. Pokud se pamatuju, tak to byla nepopsaná pozice za posledním programem na otočném voliči.

HonzaFojta:
to Oldřich Morávek: Máme myčku INDESIT, netuším jak se resetuje, ale zkusil jsem nastavit kolečko na poslední pozici a po chvilce přepnout na první program a ono se to spustilo  (dance). Jen doufám, že to aspon chvilku vydrží. Moc  (poklona)  za radu  ;)

IM:
Mám myčku plně automatickou, ovládanou hlasem, energeticky pasivní. Aquastop si ovládá sama. I sama utírá. :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana