Je nutné při bouřce vypínat přívod vody?

<< < (24/27) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Milan Hudec.  21.08.2011, 19:25

...jak uvádím i výše-praxe je prostě jiná.

Ano, v praxi jest to velmi často zpraseno, a následkům se pak nelze divit  ;)

Alois Kadlík:
Citace: Zdenek Rajmont  18.08.2011, 22:01

Naprostý souhlas. Kromě bleskojistek na vn straně nemám nikde nic. A každému investice do přepěťových nesmyslů rozmlouvám.
Výjimkou jsou instalace v sítích IT. Ale i tam jde jen o (relativní) klid zákazníkovy duše. Za 6 let tahání blesků z Hradce a okolí mi v práci neshořelo nic ( a sakra má co ...).

Mám stejný názor .

Zdenek Hejčl:
Zdenek Rajmont  18.08.2011, 22:01
Naprostý souhlas. Kromě bleskojistek na vn straně nemám nikde nic. A každému investice do přepěťových nesmyslů rozmlouvám.
Výjimkou jsou instalace v sítích IT. Ale i tam jde jen o (relativní) klid zákazníkovy duše. Za 6 let tahání blesků z Hradce a okolí mi v práci neshořelo nic ( a sakra má co ...).
Hmmmm takový stožár na zahrádce v práci, jako má Zdenek má málokdo.  ;)
Krásný jímač.  o:-)
Pak se nedivím, že nemá větší problémy. A ten les stožárů v nejbližším okolí to jistí na 100%.

Jaroslav Ratiborský:
Stožár je vždy větší jistota než nějaký drahý a po určité době nepoužitelný prostředek.

Jan Hájek:
Citace: Jaroslav Ratiborský  23.08.2011, 13:59

Stožár je vždy větší jistota než nějaký drahý a po určité době nepoužitelný prostředek.

A neškodilo by všechnu elektroniku pokud možno dát co nejblíže toho stožáru  ;).
Po bouřce mi můžete zavolat na kontakt uvedený pod mým jménem, zkusíme to vyřešit tak, aby se už po zásahu bleskem nemuselo jezdit na sběrný dvůr.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana