Musím priestorovo oddeliť dva okruhy v jednej podomietkovej krabici?

<< < (5/7) > >>

Miroslav Revús:
A radová svorkovnica na DIN lište by sa tam nezmestila? S oddeľovacími prepážkami.

Jiří Schwarz:
Citace: Miroslav Revús  20.07.2011, 12:04

A radová svorkovnica na DIN lište by sa tam nezmestila? S oddeľovacími prepážkami.

když DIN lištu, tak ne nějakou další kutilskou šílenost, ale podružný rozvaděč. A od něj jednotlivá samostatná vedení bez krabic, dalších svorek,...

Miroslav Revús:
Svorkovnicu som navrhoval ako lepšie riešenie než hniezdo Wagoviek. Pochybujem, že by sa dotyčný chystal vysekávať do steny väčšší otvor. Preto si myslím, že ak by tam dokázal rozumným spôsobom dostať radovú svorkovnicu, tak to bude to menšie z dvoch ziel (zlých riešení).
Ak sa tam však nezmestí požadovaný počet svoriek v rade, tak všetky naše návrhy budú zbytočné, aj tak si Martin H. urobí po svojom. Veď celú inštaláciu si urobil viac-menej sám. Hoci podľa našich dobrých rád a svojho najlepšieho vedomia a svedomia.

Martin H.:
Dnes som konečne začal a mám polovicu hotovú, budúci týždeň pokračujem. Rozhodol som sa, že sem pošlem foto, keď to dokončím. Nečakám pochvalu, ale nechcem byť spájaný s pojmom "kutilská šílenost".

Petr Zaa:
Já jsem nedávno dělal elektroinstala ci v celém bytě, kromě koupelny, kde byla udělaná nově. Kabely z koupelny byli krátké, tak jsem je v jedné krabici pod omítkou spojil. Jedná se o dva zásuvkové a jeden světelný obvod. Jinak to udělat nešlo, to je v rozporu s normou?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana