Lustr zapojený na tři fáze
Jan Hájek:
Ano, takto šlo více jak tisíc let obhajovat to, že slunce, měsíc, planety a hvězdy obíhají kolem země.
Bylo to jednoduché na vysvětlení i pochopení a pokud se našel někdo nepřizpůsobliv ý, tak se prostě upálil.
Josef Slanina:
Citace: Marian9 22.06.2011, 22:27
No podla mojho pozorovania hlupak vzdy dokaze laickeho zakaznika presvedcit lepsie ako skutocny odbornik. Predpokladam, ze vo Vasej profesii to palti tiez. Odbornik totiz pozna prolematiku z mnohych aspektov a nic nie je jednoduche a jasne a dobre si uvedomuje ze vela toho este nevieme. Hlupak ani nevie co nevie a tak ponuka jasne riesenie so zdovodnenim, ktore sa laikovi zda logicke.
(jednicka) Souhlasím, máte bod, když už vám ho nemohu dát oficiálně
Alois Kadlík:
Citace: Radek Červený 22.06.2011, 19:27
Ono je tam tedy víc perliček, třeba to zbytečné přizemnění vodiče PEN na objektu, že je to zbytečné a o celistvost vodiče PEN má řádně pečovat distributor (doh)
To mi bude opravdu platné, když mě 400V na kostrách nepustí ani z domu ven ;D
Opravdu si myslíte, že upadlý vodič PEN na přívodu do domku nahradí přizemnění,
které má hodnotu 5 ohmů ? Já si to teda nemyslím.
Tímto ale nezpochybňuji přizemnění , které má jiný význam než nahrazovat PEN.
Fuk Tomáš:
Citace: Alois Kadlík 23.06.2011, 11:38
Opravdu si myslíte, že upadlý vodič PEN na přívodu do domku nahradí přizemnění,
které má hodnotu 5 ohmů ? Já si to teda nemyslím.
To jsou Vaše výmysly.
Ukažte, kde tady někdo něco takového tvrdil.
Alois Kadlík:
Pane Fuk, reagoval jsem na toto:
Citace: Fuk Tomáš 22.06.2011, 10:34
, pane Majdo, je to o tom, že když si s pomocí Ohmova zákona spočítáte, jaké důsledky má upadlý PEN přípojky do RD v případě, kdy je/není přizemněn třeba těmi Vašimi 2 ohmy, tak je to o rozdílu mezi pomrkávajícími žárovkami a vyhořelými spotřebiči s fází na kostře.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana