Lustr zapojený na tři fáze
Radek Červený:
Ono je tam tedy víc perliček, třeba to zbytečné přizemnění vodiče PEN na objektu, že je to zbytečné a o celistvost vodiče PEN má řádně pečovat distributor (doh)
To mi bude opravdu platné, když mě 400V na kostrách nepustí ani z domu ven ;D
Nebo ten ochranný úhelník ve výkopu vedle zemniče hromosvodu OÚ. Nějak jsem nepochytil, zda ten úhelník byl jako zemnič pro neživé části instalace, ale pokud ano a toto řešení se panu Majdovi líbí a ještě ho obhajuje, tak potěš brko ::) Vypadá to, že na Kroměřížsku bude nějaká divná voda, co? :D
Ale jak psal Mirek, nikdo není neomylný, jen je dobré si sebekriticky stanovit své meze a než tyto perličky veřejně publikovat, tak raději nějaký čas věnovat samostudiu. Taky spoustu věcí nevím a dozvídám se o nich třeba i zde. Ale když nevím, tak se zeptám, ale rozhodně o nich nebudu veřejně mluvit.
P.S. To s tou 62305 byla luxusní vychytávka (jednicka)
Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený 22.06.2011, 19:27
P.S. To s tou 62305 byla luxusní vychytávka (jednicka)
To nebylo plánované. Měl jsem z toho výčitky svědomí, že jsem se takto zeptal. Když já mám zafixované, že ten, kdo se o hromosvody opravdu zajímá, tak čte 62 305 místo večerních telenovel ať je již příznivcem nebo odpůrcem (62305).
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Miroslav Minařík 22.06.2011, 21:23
Když já mám zafixované, že ten, kdo se o hromosvody opravdu zajímá, tak čte 62 305 místo večerních telenovel
Já taky. (bigbb)
Jan Hájek:
Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený. (Napoleon Bonaparte)
Marian9:
Citace: Jan Hájek 22.06.2011, 21:38
Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený. (Napoleon Bonaparte)
No podla mojho pozorovania hlupak vzdy dokaze laickeho zakaznika presvedcit lepsie ako skutocny odbornik. Predpokladam, ze vo Vasej profesii to palti tiez. Odbornik totiz pozna prolematiku z mnohych aspektov a nic nie je jednoduche a jasne a dobre si uvedomuje ze vela toho este nevieme. Hlupak ani nevie co nevie a tak ponuka jasne riesenie so zdovodnenim, ktore sa laikovi zda logicke.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana