Lustr zapojený na tři fáze

<< < (6/12) > >>

Fuk Tomáš:
Ano, diskuse od původního tématu odbočila k diskusi o hlásání bludů.
Můžete si na mne stěžovat.

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš  22.06.2011, 13:36

Ano, diskuse od původního tématu odbočila k diskusi o hlásání bludů.
Můžete si na mne stěžovat.

Ne pane Fuk, tady nejde o žádné bludy,jste na diskuzi mezi elektroodborní ky a to je vše.Vaše názory také nejsou nikým označovány jako bludy a nikdo vám je nebere. 

Fuk Tomáš:
Citace: Jaroslav Ratiborský  22.06.2011, 14:00

Ne pane Fuk, tady nejde o žádné bludy,jste na diskuzi mezi elektroodborní ky a to je vše.Vaše názory také nejsou nikým označovány jako bludy a nikdo vám je nebere. 

Jste úplně mimo téma.

Ale chcete-li to slyšet naplacato, pan Majda v tom rozhovoru řekl několik věcí, o kterých jsem přesvědčen, že jsou to bludy odporující platným ČSN i přírodním zákonům. Jeden příklad jsem uvedl.
To se snese u blouznivce na nějakém webu o volné energii, ale ne u publikujícího elektrotechnik a vybaveného doklady, které by měly garantovat nějakou odbornost.
A jsem ochoten toto své přesvědčení - nebo chcete-li názor - obhájit i před soudem.

Josef Slanina:
Mne teda dostala věc, kdy pan Majda prohlašoval, že o hromosvodech toho zná toli, že už ho to ani nebaví číst a když se jej pan Minařík zeptal co říká nové normě, tak prohlásil, že absolutně neví co je to za normu, čísla článku už vůbec a že se o hromosvody nijak nezajímá. Ale hlavně že o nich všechno ví. Neprotiřečí si to snad? Souhlasím s kolegou Fukem.

Jirka Š. Svejkovský:
Pane Ratiborský, blud zůstane bludem, i kdyby evropská komise tento blud prohlásila za svatou pravdu (nebyl by to první případ).

Pan Majda je typickým příkladem technika, který má normy v paźi, protože on ví svoje a k životu je nepotřebuje.

A možná je to jinak. A teď mě pochopí i Mirek. Šlo o rozhovor bez přípravy. Možná pan Majda nedomyslek důsledky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana