Lustr zapojený na tři fáze

<< < (4/12) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  21.06.2011, 20:59

Mirku, není důležité, kdo kde co publikuje. Připomenu ti moje odmítnutí mluvit před kamerou. Dopadl bych stejné a byl bych za pitomce.

Asi nerozumím. jak není důležité, kde co publikuje?

Někdo na kameru mluvit nechce.
Co kdyby neměl pravdu.
Pokud to říká face to face jednotlivcům tak sice pravdu mít nemusí, ale neřekne to všem najednou.
To je takový český zvyk.
S tím se setkávám na veletrzích u prodejců. mezi čtyřma očima vám vylžou cokoliv. Přijdu já a na kameru už neví ani jak se jmenuje.
Tedy pokud někdo něco vyřkne, zeptám se a řekneš to veřejně?
Ne? Tak jako bys to neřekl.
Chceš li prosadit svůj názor musíš se svou kůží na trh. Riskuješ, že se do tebe někdo obuje. A že se obuje to si můžeš být v Česku jistý. Pokud nechceš prosazovat názor můžeš zvolit pravděpodobněj ší strategii a to jsou anonymní nadávky a kydání hnoje.
U mě má zelenou každý, kdo vystupuje svou identitou a nebojí se. Rád mu pomohu. Ukazuje svůj názor a mnoho dalších se z jeho chyb pak třeba poučí.

U mne není autoritou neomylný, ale ten, který připustí svou zmýlenou ... Proto jsem rád za každého takového Františka Majdu, který se o své domněnky v dobré víře podělí s ostatními. A ostatní jsou tak ohleduplní, že svého staršího kolegu neoznačují za blbce, ale upozorní na faktické nesrovnalosti.
 (poklona)

Václav 3:
Citace: Miroslav Minařík  21.06.2011, 21:24

Asi nerozumím. jak není důležité, kde co publikuje?

Někdo na kameru mluvit nechce.
Co kdyby neměl pravdu.
Pokud to říká face to face jednotlivcům tak sice pravdu mít nemusí, ale neřekne to všem najednou.
To je takový český zvyk.
S tím se setkávám na veletrzích u prodejců. mezi čtyřma očima vám vylžou cokoliv. Přijdu já a na kameru už neví ani jak se jmenuje.
Tedy pokud někdo něco vyřkne, zeptám se a řekneš to veřejně?
Ne? Tak jako bys to neřekl.
Chceš li prosadit svůj názor musíš se svou kůží na trh. Riskuješ, že se do tebe někdo obuje. A že se obuje to si můžeš být v Česku jistý. Pokud nechceš prosazovat názor můžeš zvolit pravděpodobněj ší strategii a to jsou anonymní nadávky a kydání hnoje.
U mě má zelenou každý, kdo vystupuje svou identitou a nebojí se. Rád mu pomohu. Ukazuje svůj názor a mnoho dalších se z jeho chyb pak třeba poučí.

U mne není autoritou neomylný, ale ten, který připustí svou zmýlenou ... Proto jsem rád za každého takového Františka Majdu, který se o své domněnky v dobré víře podělí s ostatními. A ostatní jsou tak ohleduplní, že svého staršího kolegu neoznačují za blbce, ale upozorní na faktické nesrovnalosti.
 (poklona)

Správný názor, zmýlit se může každý, je-li o tom následně ochoten diskutovat, pak je vše v pořádku.
Máte u mne pomyslný bod, protože vám ho nemohu připsat. (jednicka)

Alois Kadlík:
Citace: Miroslav Minařík  21.06.2011, 21:24

(poklona)

Pěkně řečené. Jsem rád, že se někdo pana Františka Majdy zastal i když nemusí
s jeho názorem  souhlasit.
Proč mluvit o bludech, jestliže má jiný názor.

IM:
Citace: Alois Kadlík  22.06.2011, 09:30

Proč mluvit o bludech, jestliže má jiný názor.

Víte, na červenou na semaforu asi nemohou mít lidé různý názor. :(

Jozef BABJAK:
Citace: Milan Illek  22.06.2011, 09:43

Víte, na červenou na semaforu asi nemohou mít lidé různý názor. :(

Na vysokej škole som mal spolužiaka, ktorý s kľudom angličana prešiel cez križovatku na červenú, a po mojom upozornení mi len lakonicky vysvtelil, že semafory majú predsa iba "odporúčací charakter". Pre úplnosť príbehu treba dodať, že to bolo v noci a na dohľad nebolo žiadne iné vozidlo. Za normálnych okolností by to patrne neurobil, na to sa má príliš rád. Ja len keď už ste dali to prirovnanie - inak veľmi trefné - nemohol som odolať uviesť kontrapríklad.

;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana