Jaké máte zkušenosti při změnách tarifů v nevyhovujích elektroměr. rozvaděčích?
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Kamil Novák 01.05.2011, 23:10
A jelikož se některým odběratelkám nezdají dost vzhledné, tak si je upravují např. takto :
(jednicka) Dokonalé!
Ivan Hšák:
,
v domě mi elektrikář předělává elektroměrový rozvaděč z původní dřevěné bedny, která je na nepřístupném místě ven do fasády. Materiál je už nakoupený a když se přišel podívat kamarád na rekonstrukci domu tak ho zarazila velikost elektroměr. rozvaděče jedná se o ESTA ER212/NVP7P http://www..../obchod/product_info.php?cPath=284_523&products_id=13063
rozměry š. 400 v. 600 h. 240. Doma máme dvousazbový elektroměr + HDO.
Teď mám obavu zda pokud se elektroměr umístí do fasády tak zda náledně EON nenapíše, že se má vysekat a změnit na jiný.
Má někdo zkušenost s rozvaděčem ESTA ER212/NVP7P ve kterém bude umístěn dvousazbový elektrom. + HDO u společnosti EON?
(poklona) za odpověď.
Vít Rotrekl:
Citace: Ivan Hšák 08.07.2011, 08:05
,
v domě mi elektrikář předělává elektroměrový rozvaděč z původní dřevěné bedny, která je na nepřístupném místě ven do fasády. Materiál je už nakoupený a když se přišel podívat kamarád na rekonstrukci domu tak ho zarazila velikost elektroměr. rozvaděče jedná se o ESTA ER212/NVP7P http://www..../obchod/product_info.php?cPath=284_523&products_id=13063
rozměry š. 400 v. 600 h. 240. Doma máme dvousazbový elektroměr + HDO.
Teď mám obavu zda pokud se elektroměr umístí do fasády tak zda náledně EON nenapíše, že se má vysekat a změnit na jiný.
Má někdo zkušenost s rozvaděčem ESTA ER212/NVP7P ve kterém bude umístěn dvousazbový elektrom. + HDO u společnosti EON?
(poklona) za odpověď.
Naprosto dostačující rozvaděč pro osazení elektroměrem i hodinami. Přesně tenhle typ (případně NKP7P - to je i s pilířem pro osazení na hranici pozemku pro RD) motujeme a nemůžu si na něj stěžovat. (jednicka) Pro EON jsem jich osadil desitky a nikdy nebyl problém.
Ale proč si hyzdíte fasádu nějakou škatulí. Při rekonstrukci bych se snažil zůstat s elektroměrem uvnitř. Pokud to dovolí objekt stavebně (stěna pro ER musí být minimálně 25cm hluboká, spíše tak 30cm). Použil bych rozvaděč od SCHRACKu system MODUL 2000
Ivan Hšák:
(poklona) za uklidnění. Právě po tom co mě kamarád znejistil tak jsem si přečetl připojovací podmínky EONu a tam jsem narazil v bodu 4.4 na rozměry bedny a nějak jsem usoudil, že bedna není na toto připojení stavěná. :-[ Nejspíš špatně čtu. :)
Máte pravdu, že bych raději elektroměr nechal vevnitř, ale bylo mi řečeno, že je třeba ho dát ven. :( No teď už je pozdě.
Ale ještě jednou díky. ;)
Ivo Hil:
Mě to bylo řečeno u přepážky při dotazu na změnu tarifu taky. ČEZ, Olomoucko...
Ovšem ve smlouvě potom stálo (ve zkratce), že pokud bude uvnitř, musím umožnit po dohodě přístup....
Tak jsem dal novou bednu dovnitř do průjezdu na místo původní dřevěné a vše bylo OK. Dokonce mi to vyšlo tak krásně, že jsem jen odstranil dřevěná dvířka, zadní stěnu a nová bedna se jen zasunula do původní dřevěné, přichytila k ní dvěma vruty a bylo.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana