Jak provést přesun odběrného místa ze stěny domu na hranici pozemku?
Pavel Stránský 111:
Neprve k dotazu:
Domluvte si revizního technika, který vám to tam omrkne a řekne konkrétně co a jak, jelikož revizi se stejně nevyhnete při jednání s Čezem!Řešení: pokud vám tedy, ČEZ potřebná povolení schválí! Vyzdění pilíře do něho umístníte elektroměrový rozvaděč a na jeho záda si přišroubujete zásuvkovou skříň, kterou si necháte plně vybavit, dostanete na ni štítek a dokumentaci, prohlášení o shodě. Takže budete mít zásuku 400V, 230V vše bude pod chráničem, tak já má být. Jelikož pokud budete mít hlavní jistič 20A jiné řešení není ani možné.
Co se týká odpovědí pana kolegy Hejčla, tak ten odpovídá velice poctivě a fundovaně, tak pokud něco potřebujete trocha pokory by nezaškodila!
V.Komárek:
Díky za vaši reakci,ale šlo mi o něco jiného.Tuto diskuzi raději budu řešit osobně.
Zdenek Hejčl:
To V.Komárek :
Správné vyjadřování patří k normální komunikaci tak, aby nedocházelo k pochybnostem, nedorozuměním a následným chybám.
Občas vidíme, že i naši politici se s tímto dobře nevypořádali.
Slova jednoho kolegy ve zbrani z východu doby dávno minulé:
Chcem taký hemtý oný taký bazmek.... /slušná verze/
Co vlastně chtěl jsme se nedozvěděli.
Jirka Š. Svejkovský:
Slovo "bazmek" je terminus technikus, který používám poměrně často. A nemám pocit, že by mi někdo neporozuměl. ;)
Miroslav Revús:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 13.04.2011, 19:46
Slovo "bazmek" je terminus technikus, který používám poměrně často. A nemám pocit, že by mi někdo neporozuměl. ;)
Ako by aj nie... Je to vskutku írečité slovo (v prílohe) :-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana