### O atomových elektrárnách živě teď!
Radek Kroutil:
Myslel jsem, že toto je odborný server a ne laický. Pánové, čtu odpovědi, bude to tak a tak, já si myslim že to bude tak a tak, dle mě je to tak a tak.... Kdo z vás je Atomový inženýr? Ševče!! Drž se svého kopyta!!
Lubomír Jindra:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 16.03.2011, 20:11
Tak bych to neviděl. Útok na dvojčata změnil svět politicky. Katastrofa v Japonsku tak daleko nepůjde.
Obojí má/bude mít stejné následky: velmi silně ovlivní veřejné mínění a to ovlivní rozhodování politiků.
Citace: Radek Kroutil 16.03.2011, 20:24
Myslel jsem, že toto je odborný server a ne laický. Pánové, čtu odpovědi, bude to tak a tak, já si myslim že to bude tak a tak, dle mě je to tak a tak.... Kdo z vás je Atomový inženýr? Ševče!! Drž se svého kopyta!!
citát z týden.cz:
Tsuyoshi Misawa (japonský profesor jaderného inženýrství) říká, že nikdo neví, co se ve Fukušimě stalo. A nevědět v době vědecké znamená neovládat. Neovládat pak znamená chaos a pro veřejnost nedůvěru.
Podle zpráv se ve třech reaktorech zřejmě taví palivo.
Radek Kroutil:
Citace: Lubomír Jindra 16.03.2011, 21:04
Podle zpráv se ve třech reaktorech zřejmě taví palivo.
BBBojim ssse aaaa ccco jááá sss tiimmmm? NO TAK SE TŘEBA TAVÍ. A CO MY S TIM UDĚLÁME? PŘIDÁME SPONZORSKÝ DAR NA ČERVENÝ KŘÍŽ? Nernajs, nešiřte paniku....
Citát z Blesku.cz: Bartošová se opět zhroutila
Já teda nějakýho Tsuyoshi Misawa (japonský profesor jaderného inženýrství) neznám, ale znám mraky MuDr z reklam, co mi tlačí do hlavy co si mám večer i po ránu polykat do střev
A to jsem věděl. Rejpnu a hned oblíbenost (karma) jde dolu...
halik:
Věřím tomu, že Fukušima to ještě vyškrábne na level 7.
Jinak takto vypadá dnes epicentrum výbuchu atomové bomby v Nagasaki-
http://www.flickr.com/photos/pyj/1350579509/sizes/o/in/set-72157594417100938/
Je z toho pietní místo a normálně se tam promenují lidi...
A i ta Černobylská oblast se prý bude znovu postupně osidlovat.
Stačí pár desítek let, a je zase klid.
Fuk Tomáš:
Citace: halik 16.03.2011, 22:48
Jinak takto vypadá dnes epicentrum výbuchu atomové bomby v Nagasaki
Já jezdím autem vyrobeným v Hirošimě.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana