Co obnáší změna charekteristiky odběru?

<< < (7/10) > >>

Václav Pešek:
odešlu žádost a uvidím...

Patrik Augustin:
tak to asi fakt vypadá na ten jistič i když u tak malýho MIG mě to překvapuje. Ale je fakt že dneska se všechno tlačí na maximální výkony a pokud možno jednofázově. Zkuste přesně co psal kolega Červený mohlo by to projít. Už jen pro to že tam máte ty svářečky 3  :) . Dejte vědět jak jste dopadl.

Václav Pešek:
augustin: mne to nepřekvapuje, protože svářečka není perpetuum mobile a proto že když je schopná poměrně slouho dodávat 140A a maximálně 160 při svářecím napětí cca 20V, tak to přesně odpovídá nárokům na jištění...

nehledě na to, že návod skutečně uvádí jištění 16A C-D

Oliver Mička:
Citace: Jan Franěk  01.03.2011, 07:21

U ČEZu jsem byl u dvou předělávek charakteristik hlavních jisgičů z B na C. Předcházela tomu papírová válka s důvody proč to požadujeme. Po cca 3měsících hotovo ke spokojenosti zákazníků. Pokud je důvod tak s tím nebývá problém. Jinak se tomu tedy bránili dost a chtěli také nejdříve navyšovat proudové hodnoty hl. jističů. Jde o to vydržet a trvat na svém, nenechat se prvním neúspěchem odradit.

To:OLIVER a PEŠEK

Jste docela střelci. Bez dovolení si vyměňovat hlavní nističe u elektroměru. To že jsou proudové hodnoty stejné je jedno.  V ten moment kdy se tam ukáže technik, který tomu rozumí, máte docela problém. mTo že to neřešili technici při výměně kabelů je úplně jedno. Ty to nezajímá. Oni nevědí co máte ve smlouvě.  Stejně tak odečty elektroměrů dělají externisti a to i bez el. vzdělání. Jen odečtou stava maximálně přečtou proudovou hodnotu jističe a prohlédnou plomby.Podle mne máte zaděláno dobudoucna na průser.

Mne bol povolený technikom RZ isitč s chrakteristiko u "C" až 2x .Výmenou ističa sa plomba neporušila

Jirka Š. Svejkovský:
Jak jste dokázal vyměnit jistič bez porušení plomby? Měnil vám ho David Coperfield nebo spíš nebylo všechno úplné v pořádku?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana