Je možné napájet cnc na 110V upraveným generátorem ?
Václav Pešek:
250Hz se používá pro vysokofrekvenč ní vřetena - brusky, menší centra...
ten příkon je velký - podleněj to není zrovna kotě, ale nějaký střední stroj...
ten váš generátor má jaké štítkové hodnoty?
radekmi321:
Citace: Václav Pešek 06.02.2011, 19:59
250Hz se používá pro vysokofrekvenč ní vřetena - brusky, menší centra...
ten příkon je velký - podleněj to není zrovna kotě, ale nějaký střední stroj...
ten váš generátor má jaké štítkové hodnoty?
Tak to zjistím a napíšu ale bude to chvíli trvat mám ho u známeho na chalupě a tam se ted nedostanu ale když jsem ho stěhoval tak dvá jsme měli co dělat má tak 60 možná 70kG a měří možná třičtvrtě metru tak doufám tedy že bude stačit jen to odhaduju udajně byl někde na statku a poháněl stroje ale zatím jen hodnotím možnosti které jsou . Zatím je možností dost je reálná i ta že to rozeberu prodám železo a sistem a servomotory zvlášt. Puvodně jsem chtěl předělávat na serva klasický soustruh ss32 a tohle se mi naskytlo jen náhodou .Ale radí mi že je škoda rozebrat už hotovou mašinu a skládat něco doma na koleně.Ale tohle je special mašina na malé kousky na seriovku tamto by byl univerzál. Jinak posílám odkaz na generátor podobný tomu který mi nabízeli.
http://cgi.ebay.de/Generator-Umwandler-380V-115V-1-5-KW-Lechmotoren-/370432256658?pt=Mess_Pr%C3%BCftechnik&hash=item563f7baa92
Václav Pešek:
tak tenhle by to nedal...
radekmi321:
Citace: Václav Pešek 06.02.2011, 20:24
tak tenhle by to nedal...
Ja vim ten co mi nabizeli byl taky slabej jen 6kW ta frekvence by udajně nevadila stejně se to převádí na stejnosměrný napětí a pak reguluje měničem .Ja si tedy nejsem jistej protože to pohání i chlazení a ventilátory a ty nejsou regulovaný ty budou na 50 Hz
Václav Pešek:
frekvence bude výrazně vadit napáječi sytému a filtrům na vstupu.... můžete si odprásknout minimálně zdrojovou jednotku PLC a MMC
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana