Jak zapojit vodič 1,5mm2 Cu do jistice pred elektromerem?
Miroš Jan:
TO: Ondřej Šebesta
To předěláváte elektroměrový rozvaděč na dvoutarif, a zůstává starej černej jistič ITV, ITM, nebo J7k50 ? :o
No a to vám ho tam distributor nechal?
Ondřej Šebesta:
Citace: Miroš Jan 25.01.2011, 16:00
To předěláváte elektroměrový rozvaděč na dvoutarif, a zůstává starej černej jistič ITV, ITM, nebo J7k50 ? :o
No a to vám ho tam distributor nechal?
,
ano na dvoutarif. Je tam bud ITV nebo ITM. zatim tam byl revizak se podivat a udelal revizi a nic nerikal. Ted jen prijede jeste nekdo od nich osadit HDO tak ten ze by nadaval ? :)
Miroš Jan:
Že by dodavatel el.energie, tolik slevil ze svých zásad?
(eek)
Vladimír Přibyl:
A co se vam na tom nezda, alespon u Eonu jsem se nesetkal s namitkama, pokud je v poradku, nebo mam stesti, protoze zde neustale ctu hororove scenare o zlych a buzerujicich distributorech, s tim ze cokoliv podniknout v nemerene casti je temer nemozne, netvrdim ze nemam zname, ale k tomu je skutecne nepotrebuji.
Miroš Jan:
TO: Vladimír Přibyl
Co se mě na tom nezdá?
Tak například jistič IJV nebo ITM je dost starý kousek, a já v tomto případě, (dotaz tazatele), jsem se nesetkal v regionu ČEZ, že by při změně tarifu nechaly tento typ jističe před elektroměrem. Je otázkou co na to konkrétní technik distributora že. Pokud vypisuji přihlášku na tento konkrétní případ, požaduji vždy změnu jističe před elektroměrem za nový.Důvod – jističe IJV,ITV nesplňují současné požadavky na bezpečnost.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana