Jaké mohou být následky odpojeného N vodiče u sporáku s troubou?

<< < (4/6) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
No, v tomto případě se spíš utnul mistr elektrokamnář.  ;D

Martin H.:
Citace: Pedro63  25.12.2010, 23:05

druhý den vybuchla a na střepy se rozletěla žárovka osvětlující se troubu (pojistky šly až na chodbě)

Pán Minařík večer napíše rozprávku o elektrickom drakovi, ktorý chrlil oheň.

Milan Hudec:
Splést se v zapojení může každý, ale každý normální elektrikář, když zapojí světlo, tak ho vyzkouší jestli svítí......... .,  v tomto případě to nezapojoval normální elektrikář, jinak by na chybu musel přijít sám, právě proto je tu institut revize jako poslední inštance, který měl problém odhalit před předáním bytu, zdá se že při předání bytu tazateli toho bylo porušeno více.

František Šohajda:
Já bych si spíše tipnul na nějakého umělce /samodomo/ vždyť na tom nic není, neumím zapojit obyčejný
sporák...../toť slova kterých jsem už slyšel hodně!/....
Když někdo /např. i já ;)/ zapojím sporák, tak do záručního listu potvrdím že jsem to dělal tehdy a tehdy...bez odborného zapojení s podpisem nikdo záruku neuzná!... :'(
Respektive ten kdo ho uvedl do provozu za zapojení i odpovídá!!

Milan Hudec:
Citace: František Šohajda  26.12.2010, 16:58

Já bych si spíše tipnul na nějakého umělce /samodomo/ vždyť na tom nic není, neumím zapojit obyčejný
sporák...../toť slova kterých jsem už slyšel hodně!/....
Když někdo /např. i já ;)/ zapojím sporák, tak do záručního listu potvrdím že jsem to dělal tehdy a tehdy...bez odborného zapojení s podpisem nikdo záruku neuzná!... :'(
Respektive ten kdo ho uvedl do provozu za zapojení i odpovídá!!

Při koupi bytu by měla být k dispozici revizní zpráva a to nejen na prostou instalaci, ale i na spotřebiče, které jsou součástí, nebo žiji v oblacích???

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana