Mohu připojit na elektroměr dva vodiče CYKY 4Bx10?
Václav 3:
Citace: Jiří Schwarz 01.12.2010, 15:55
Znám zlaté české ručičky, co by si pomohli kleštěmi, pilníkem,... a nějak by to tam vecpali :P
Já bych takhle těm fušerům snad asi ani neradil, on se o to někdo pokusí, když si to tady přečte.
Původnímu tazateli zde bylo již odpovězeno, jak to má (nechat) udělat a jak to nakonec udělá, to se asi nedozvíme, protože už se neozývá. Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru.
František Šohajda:
Citace
Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru.
Pokud to někde nabastlí za odvodem z elektroměru,techniku RZ to bude jedno! (dance)
To už bude problém majitele.
Václav 3:
Já jsem reagoval na případ, kdy jsou narvané dva vodiče do jedné svorky elměru (kol. Miroš a Schwarz), pokud někdo použije dále v rozvodu krabici nebo řadové svorky k rozvětvení rozvodu, tak není co řešit.
Miroš Jan:
TO : Václac 3
Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru.
V toto moc nedoufejte. Nedávno jsem přepojoval elektroměrák, kde byl přívod z HDS na svorky elektroměru, a teprve poté na hlavní jistič. Elektroměr řádně zaplombová. (zle)
František Šohajda:
TO:Miroš
Já jsem zase několikrát došel na to ,že HDO je jištěno pojistkami v HDO...bez jakéhokoliv dalšího jištění...
Vše bylo v rozvaděči plombováno a počet plomb souhlasil s pečetí!!rozvodného závodu!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana