Mohu připojit na elektroměr dva vodiče CYKY 4Bx10?

<< < (3/4) > >>

Václav 3:
Citace: Jiří Schwarz  01.12.2010, 15:55

Znám zlaté české ručičky, co by si pomohli kleštěmi, pilníkem,... a nějak by to tam vecpali  :P

Já bych takhle těm fušerům snad asi ani neradil, on se o to někdo pokusí, když si to tady přečte.

Původnímu tazateli zde bylo již odpovězeno, jak to má (nechat) udělat a jak to nakonec udělá, to se asi nedozvíme, protože už se neozývá. Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru.

František Šohajda:
Citace

Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru.

Pokud to někde nabastlí za odvodem z elektroměru,techniku RZ to bude jedno! (dance)
To už bude problém majitele.

Václav 3:
Já jsem reagoval na případ, kdy jsou narvané dva vodiče  do jedné svorky elměru (kol. Miroš a Schwarz),  pokud  někdo  použije dále v rozvodu krabici nebo  řadové svorky k rozvětvení rozvodu, tak není co řešit.

Miroš Jan:
TO : Václac 3
 Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru.

V toto moc nedoufejte. Nedávno jsem přepojoval elektroměrák, kde byl přívod z HDS na svorky elektroměru, a teprve poté na hlavní jistič. Elektroměr řádně zaplombová. (zle)

František Šohajda:
TO:Miroš
Já jsem zase několikrát došel na to ,že HDO je jištěno pojistkami v HDO...bez jakéhokoliv dalšího jištění...
Vše bylo v rozvaděči plombováno a počet plomb souhlasil s pečetí!!rozvodného závodu!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana