Je jednání prodejců firmy Centropol legální?

<< < (4/5) > >>

Martin Novák:
Citace: František Janeček  02.07.2011, 21:34

Se Svědky Jehovovými, podomními obchodníky a podobnými existencemi jednám pouze z okna.Je potom méně práce s vyhazováním. :)

Jo, a dost pomaha koukat na ne pres miridla treba na Sa58...

Lukáš Malík:
Zvláště svědci jehovovi jsou taky dobré terno. Onehdá byli tak neodbytní a pořád stáli u brány, až jsem na ně chtěl pustit psa. Zabralo to.

Jiri Dvorak:
jo pánové, je to už několik měsíců co u mě doma v paneláku zazvonil jaký si, né moc dobře oblečenej "Tučňák"....  A začal: "  jsem z elektrárny Nymburk ( žiji v  K. Hoře) a nabízíme vám prodej levné elektriky přímo z elektrárny... bla bla". Tak jsem se se ho slušně zeptal jakou zastupuje distribuční společnost, pak se mi pokoušel ještě jednou vnutit že prodává elektriku přímo z elektrárny, no a když jsem zase oponoval že elektrárna - výrobce těžko přímo prodává elekriku, tak nějak o další konverzaci ztratil zájem a odkázal mě na jejich web.... A druhý den... byli u vchodu do domu tučňáci dva a odchytávali důchodce ať jim podepíšou tu úžasně výhodnou smlouvu ( já zjistil že bych proti čezu dle spotřeby za minulý rok opravdu ušetřil.... bylo to něco do 150 kč - už přesně nevím).
Ale co tenhle způsob prodeje je zcela běžný i v jinejch odvětvích - ..... čím větší podvodník - tím lepší obchodník, to se dnes bohužel pro mnoho lidí - společností  stává marketingovým modelem a když na to někdo poukáže - pochybení jednotlivce je jako výmluva vždy po ruce...

Krýdl Petr:
Administrátoři kde jste?
Nedávno jsem na jiném vlákně byl "umravnostněn" p. Borovcem za to, že jsem se podivoval nad tím, že dopravní nehoda jedené elektrofirmy nesouvisí s problematikou oboru elektro. Bylo mi sděleno, že zmíněná firma velkou částkou přispívá na tento portál, a mám se proto chovat slušně, nebo se do diskuzí nezapojovat. Beru, ale co se děje v tomto vlákně?
Ve výše zmíněném debatním problému účastníci vyjadřují své názory "americkým" způsobem, že nejlepší pohled na nepřítele je přes zaměřovač střelné zbraně, doplněno vypuštěním rozzuřeného psa.
Nyní, ale k podstatě věci. Je přece každého věc s kým si udělá smlouvu.
To že si pustí podomní prodejce domů a podlehne vábení, je jeho svobodná volba. Nikdo ho k ničemu nenutí.
Solidní firmy si klienty udržují jiným a důstojným způsobem.

Jan Franěk:
Citace: Krýdl Petr  03.07.2011, 21:31

Je přece každého věc s kým si udělá smlouvu.
To že si pustí podomní prodejce domů a podlehne vábení, je jeho svobodná volba. Nikdo ho k ničemu nenutí.

To je sice pravda, ale zde je to většinou nerovný boj. Prodejce je připraven v semináři na to, jak prodat svůj produkt co nejvíce lidem. Na druhé straně barikády máme obyčejné lidi, kteří doplatí na to, že prodejce je záměrně mylně informuje říkáním polopravd a zamlčováním skutečností. To když pomineme to, že se i vydávají za třeba ČEZ, se kterým vlastně nemají nic společného (jako u nás před 14 dny)

Podle mne je to jasný příklad podvodného jednání a jelikož se jedná o elektřinu, tak se to úzce týká i zde těchto diskusí. Osobně jsem s naším starostou probrali pár nejdůležitější ch bodů ohledně těchto prodejců a informovali hlavně starší občany v obci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana