Je jednání prodejců firmy Centropol legální?

<< < (3/5) > >>

Jan Alin:
Citace: Robert Vozka  30.06.2011, 21:38

Neměl jsem moc času (a samozřejmě jsem ho navíc nečekal),  takže jsem ho (ještě relativně slušně) poslal dál... ale příště si zkusim nechat dát nějakou nabídku písemně  :o

No tak u nás onehdá taky byl jeden takový a když jsem mu prokázal že lže a vykázal ho z domu, (velice slušně protože jsem si nechtěl kazit náladu) tak byl ještě sprostý, tak jsem na něj zavolal policii a už se v okolí neukázal. Považuji chování podobných prodejců za podvod a taky se k nim jako k podvodníkům budu chovat. Firmě, která používá služeb podomních obchodníků jako byl tento, se obloukem vyhnu i když bude její nabídka zajímavá. To riziko že neušetřím 15,50 klidně snesu.

Milan Hudec:
Já vždy po podobných návštěvnících chci, aby mě prodávaný produkt (elektřinu) ukázali no a protože to nedokázali, tak mají smůlu.

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec.  30.06.2011, 21:53

Já vždy po podobných návštěvnících chci, aby mě prodávaný produkt (elektřinu) ukázali no a protože to nedokázali, tak mají smůlu.

Jen aby některý z nich neměl v tašce starý poctivý tisícovák megmet, to je důkaz jako hrom.  :D

Jiří Schwarz:
Není to z poslední doby. Chodil tu jeden "agent",  skoro vyhrožoval, že ty pevné linky se musí zrušit, vše se musí zasíťovat bezdrátově a že nám to jde udělat s předstihem, aby na to bylo dost času...
Řekl jsem, že jdu pro kameru a že si natočím ukázku jak ten jeho "bezdrátový zázrak" funguje a podle toho se rozhodnu.
Zmizel.
Jen debil může nutit lidem UFOUNA v místě, kde není ani stopa po signálu!

František Janeček:
Se Svědky Jehovovými, podomními obchodníky a podobnými existencemi jednám pouze z okna.Je potom méně práce s vyhazováním. :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana