Je jednání prodejců firmy Centropol legální?
Fuk Tomáš:
Tuhle se takoví machři objevili s novou fintou. Drželi v ruce nějaké papíry od ČEZu, aby to vypadalo jako že jsou od nich, a oznámili, že podle nového zákona máme nárok na slevu. A že tedy přišli zkontrolovat, jestli jsme ji opravdu dostali, pročež že musí nutně hovořit s majitelem odběrného místa ;D
Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk 03.07.2011, 22:34
To je sice pravda, ale zde je to většinou nerovný boj. Prodejce je připraven v semináři na to, jak prodat svůj produkt co nejvíce lidem. Na druhé straně barikády máme obyčejné lidi, kteří doplatí na to, že prodejce je záměrně mylně informuje říkáním polopravd a zamlčováním skutečností. To když pomineme to, že se i vydávají za třeba ČEZ, se kterým vlastně nemají nic společného (jako u nás před 14 dny)
Podle mne je to jasný příklad podvodného jednání a jelikož se jedná o elektřinu, tak se to úzce týká i zde těchto diskusí. Osobně jsem s naším starostou probraly pár nejdůležitější ch bodů ohledně těchto prodejců a informovali hlavně starší občany v obci.
Čin dle poslední věty lze jen a jen pochválit, mě to nefunguje, ale jistě za tuto činnost vám zde někdo přidělí body, ještě jednou - super!!!
Milan Hudec:
Citace: Fuk Tomáš 03.07.2011, 23:40
Tuhle se takoví machři objevili s novou fintou. Drželi v ruce nějaké papíry od ČEZu, aby to vypadalo jako že jsou od nich, a oznámili, že podle nového zákona máme nárok na slevu. A že tedy přišli zkontrolovat, jestli jsme ji opravdu dostali, pročež že musí nutně hovořit s majitelem odběrného místa ;D
Zrovna vás bych coby polopodvodný prodejce potkat nechtěl, jako kdyby místní nezbeda šel do ringu s profíkem těžký váhy (dance)
IM:
Citace: Jiri Dvorak 03.07.2011, 21:14
.... A začal: " jsem z elektrárny Nymburk ( žiji v K. Hoře) a nabízíme vám prodej levné elektriky přímo z elektrárny... bla bla". Tak jsem se se ho slušně zeptal jakou zastupuje distribuční společnost, pak se mi pokoušel ještě jednou vnutit že prodává elektriku přímo z elektrárny, no a když jsem zase oponoval že elektrárna - výrobce těžko přímo prodává elekriku, tak nějak o další konverzaci ztratil zájem a odkázal mě na jejich web
To, co jste zde uvedl, je typická ukázka bludů. Výrobce elektřiny ji může klidně prodávat, s využitím sítě distributora, přímo odběrateli.
Václav 3:
Všechny podomní obchodníky (telefon, elektrika, hrnce, brambory...) vyhazuji se slovy, že s podomními obchodníky neobchoduji, mnohdy dříve, než stačí říct co nabízejí. A obvykle se nezmohou ani na nějaký protest a je klid.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana