Jak zapojím motor od rolety aby se po 3. minutě roleta zavřela?
vasekaro:
Pro pana Bambuse
Tady máte odkaz na firmu od které mám roletu v četně motoru. :)
Nechám na váš komentář zda-li je kvalitní nebo ne.(Polsko to rozhodně není)
Veledílo to bylo,protože jsem objednal rolety na všechny okna(18 oken)+zimní zahradu,která má plochu 32M2.Při tak velké zakázce jsem si udělal výb.řízení.Nej sem tak naivní a vzal 1.firmu,kterou uvidím.
Je to složité,protože v dnešním novodobém českém kapitalismu jde všem jenom o prachy!Nic jiného tyto firmy nechtějí,až na pár výjimek.Taková je dnešní společnost honit prachy za každou cenu.
Tak znovu,když roleta jede dolů a já ji budu držet,tak se okamžitě zastaví.NIC se v kastlíku nenavíjí!
Když jede roleta nahoru a já ji podržím,zase se motor okamžitě vypne anepobroukávás i a ani nečoudí!
Vodítka mají filcované polstrování a za tu dobu 2 roků nevidím ani náznak o prodření.A to roleta se denně ot.a zavírá přibližně 25×! :D
Ještě jsem šel k oknu otestovat sílu lamely,které jsou zateplené a zjistil jsem,že to žádný slabý plech není.
Montážníci byli čtyři z toho jeden róm,ale slušný.
Malou radu pro vás.Zavolejte si do Lomaxu a tam vám princip brzdy motoru vysvětlí. ;D
S pozdravem Vašek.
Miroslav Minařík:
Lomax mohu potvrdit jako OK. Inzerci u nás sice nemají, ale jejich garažová vrata jsou OK.
(jednicka)
Jen si k nim musím dodělat vizuální signalizaci. Občas zajdu za dům a nevím kde vrata jsou :-)
vasekaro:
Pro pana Minaříka
Souhlasím s Vámi a (poklona) za názor.
S pozdravem Vašek.
Bambus:
(poklona) za radu , zavolám si do Lomaxu a nechám si vysvětlit jak funguje čínskej šrot protože to teda opravdu neznám a že jsem měl v ruce pohony snad všech normálních výrobců trubkáčů .
Nezbývá než vám popřát ať vám to dlouho a dobře slouží .
Miroslav Minařík:
Citace: Bambus 02.11.2010, 15:34
(poklona) za radu , zavolám si do Lomaxu a nechám si vysvětlit jak funguje čínskej šrot protože to teda opravdu neznám a že jsem měl v ruce pohony snad všech normálních výrobců trubkáčů .
Nezbývá než vám popřát ať vám to dlouho a dobře slouží .
Nevím o čem hovoříte, ale ten můj pohon je německý.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana