Jak zapojím motor od rolety aby se po 3. minutě roleta zavřela?

<< < (4/6) > >>

Bambus:
A můžeme to těm lidem psát 100X a stejně budou neveřící .
Imbusy jsou koncové nikoliv tlakové spínače . Zkuste vytáhnout roletu nahoru ,pak ji spusťte dolu ,přidržte 1 min  a pak mi napište jestli je škoda na roletě alespoň 5tisíc . 
Předem díky za zprávu .

vasekaro:
Pro pana Schwarze
Není to špatný nápad se čtečkou otisků,ale já mám doma automatizaci bezdrátovou např.:alarm,garáž vrata,venk.poj.vrata,topení,světla,roleta atd.pomocí modulů od Jablotronu.Vši chni doma máme klíčenky a celkem nám to všem vyhovuje.Nehle dě na to,že nějaký vandal vám úmyslně poškrábe čtečku a je hned problém.Vím co říkám,kamarád takhle dopadl a nakonec ji demontoval a zvolil také bezdrát.ovl.A to nemluvím o mém zvonku,je taky neustále napadán puberťáky!Vše maká v pohodě,až na ty nájemníky!Proto tu roletu potřebuji aut.zavírat.
 (poklona)  za nápad.Vašek.

vasekaro:
Pro pana Bambuse
Já se asi špatně vyjadřuji,ale mluvím jenom to co říkal ten montážník z firmy co mi tu roletu montoval.
Je fakt děláná na sílu.To klidně udělám a nic se nestane.Budu ji držet na horu nebo dolu třeba hodinu,tak se vždy zastaví.To jsem už několikrát dělal.Vím co píšu,protože jsem měl asi 10 reklamací na seřízení rolety.Po 11.reklamaci mi došla trpělivost a roletu jsem si seřídil sám a do dneška chodí bez problémů.Také vám  (poklona)  za nápad.

vasekaro:
Pro pana Bambuse
Ještě k té ceně.Celá roleta v četně montáže a motoru stála 18tis.Kč.
Určitě jsem nekoukal na cenu a řádně jsem si ověřil preference firmy,která mi roletu montovala.Tato firma byla tak uprostřed s cenovou nabídkou na dílo.Jenom pro zajímavost,jedna firma chtěla 26tis.Kč a nevěřím,že by ta roleta byla kvalitnější.Ma x.předraženo a takové podnikavce já nepodporuji ani náhodou.
S pozdravem Vašek.

Bambus:
No je dobře ,  že jste si udělal na takové veledílo výběrové řízení .
Předpokládám ,  že s cenou jste byl spokojen ,  sice - montoval to ... jak píšete výše ,musel jste to po něm předělat ,  byli tam 10x na reklamaci a stejně to nefunguje jak si představujete . To ale není důležité ,hlavně že nevydělal ten místní podnikavec  ;D.
Jinak když jede pohon dolu a vy zastavíte roletu tak se pohon odvíjí veselé dál a začne devastovat roletu v kastlíku takže žádný tlaky ho nevypnou .
Jestli udržíte roletu směrem nahoru tak je pohon slabý a bude si chvilku pobroukávat a po další chvilce zlehka chvilku pokuřovat .
A 8 tisíc rozdíl ? Předpokládám,že jste dostal polskou roletu z neextrudovanéh o slabého hliníkového plechu která se ve vodítkach za dva roky při tomto provozu  prodře ,bude tam chybět pádová brzda a další úspora vznikla u toho roomského montážníka co to přišrouboval .
Hlavní věc je ,  že jste spokojený jak jste dobře zmanageroval tu výběrovku  ;D.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana