Môžem zlúčiť dva paralelné obvody 16A do jedného 25A?
Dobiáš Miroslav I.:
Tak, v tomto tématu mně to připadá jako jedna velká "hrůza" . Tedy s vyjímkou příspěvku p. Schwarze. Pánové, podívejte se na podmínky provozu paralelních kabelů.
IM:
Citace: Dobiáš Miroslav I. 13.10.2010, 10:03
Tak, v tomto tématu mně to připadá jako jedna velká "hrůza" . Tedy s vyjímkou příspěvku p. Schwarze. Pánové, podívejte se na podmínky provozu paralelních kabelů.
váš příspěvek na mě působí určitým syndromem nadřazenosti, ale fakta žádná.
Dobiáš Miroslav I.:
Citace: Milan Illek 13.10.2010, 11:39
váš příspěvek na mě působí určitým syndromem nadřazenosti, ale fakta žádná.
Tomu opravdu nerozumím, pane Illek. Pro provoz paralelních kabelů platí zvláštní ustanovení. Zatížení se pak stanovuje výpočtem. Tak-že např. : stejný materiál a průřez, stejná délka a uložení, a velmi důležitý požadavek - jištění jedním jisticím prvkem ( tedy nikoliv každý kabel zvlášť). Dříve uvedené příspěvky však takovémuto řešení nenasvědčují. Proto mně to připadá hrůzné.
Martin H.:
Citace: Dobiáš Miroslav I. 14.10.2010, 09:22
Tak-že např. : stejný materiál a průřez, stejná délka a uložení, a velmi důležitý požadavek - jištění jedním jisticím prvkem ( tedy nikoliv každý kabel zvlášť). Dříve uvedené příspěvky však takovémuto řešení nenasvědčují. Proto mně to připadá hrůzné.
Prepáčte, že sa miešam do tejto výmeny názorov, ale všetky tieto údaje som priamo uviedol v otázke alebo boli zrejmé z kontextu.
Fuk Tomáš:
Citace: Dobiáš Miroslav I. 14.10.2010, 09:22
velmi důležitý požadavek - jištění jedním jisticím prvkem ( tedy nikoliv každý kabel zvlášť)... Proto mně to připadá hrůzné.
Mohl byste uvést, co konkrétně máte proti odjištění obou paralelních kabelů jedním prvkem (nyní 25A) a následně každého kabelu zvlášť (16A), že vám to přijde hrůzné?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana