Víte co dokáže energetik všechno zaplombovat?

(1/3) > >>

Jiří Kovář12:
Byl jsem se podívat u známého když mi volal že mu cosi jiskří na chatě a objevil jsem toto.
Někdo to musel zaplombovat následky nechci ani předvídat s povolenýma vodičema PEN :o :'(

František Šohajda:
Dnes nesmí už jít přes elektroměr PEN vodič jako průchozí!Je to zakázané rozvodnými závody... (dance)
Protože obrázky mluví za vše, co se z toho může stát!
Např. EON u takového zapojení nepřipojí objekt do sítě....

Martin Mlkar:
Citace: František Šohajda  24.09.2010, 07:54

Dnes nesmí už jít přes elektroměr PEN vodič jako průchozí!Je to zakázané rozvodnými závody... (dance)

Nemyslím si, že máte pravdu. Např. PRE přímo nařizuje vodič PEN jako průchozí přes elektroměr. Nevím jestli se změnili podnikové normy EON ale ty měli vodiče PEN také průchozí skrz elektroměr. EON už nemá podnikové normy volně ke stažení takže se nemohu podívat.

František Šohajda:
Právě tomu co je na fotografiích se chtějí vyhnout...A případně mít klid od soudů a žalob...
Už jsem několik zapojení předělával, protože je technik odmítl zapojit a odjel pryč!
Viz připojovací podmínky které platí min. 15-20 let s drobnými úpravami ale PEN je pořád zapojen stejně!....Není to u E ONu novinka!
/nebo místo u TN-C PENu ,  TTsoustavy- N vodiče/

Lukáš Rotrekl:
Na www.eon-distribuce.cz naleznete požadavky na provedení a umístění měřících soiustav. Z toho je to úplně jasné.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana