Co musí obsahovat existující hlavní rozvodnice, aby mi ČEZ připojil HDO?

<< < (3/4) > >>

Oliver Mička:
Tak k tomu co tam máte budete potrebovat par veci
Istič B6/1 na ovládanie HDO - ten je váš .
Vodiče CY 1,5 modrý a čierný
Radovú svorku na DIN lištu do 4nmm2 (na prepojenie modrého vodiča s káblom CYKY 2Dx1,5 k ovládaniu stykača)
Malé navlikavacie štítky na káble.
Zapojte to presne podla schémy zapojenia 2 tarifu aj s označením vodičovm privolajte si revizného technika a ten vám povie čo a ako.
Potom si nezabudnite pred stykač na boiler fázu do neho istit ističom treba B2/1 alebo C2/1 .

Michal Slabý:
Běžte se podívat do nějakého velkoskladu s elektro materiálem a poproste je, ať vám ukaží nějaký rozvaděč pro ČEZ. Jsou už vyvázané, tak to okoukněte.

Václav 3:
to Milan Knop:

Velice se mi líbil váš výčet typických neznalostí kolegů, se kterými se setkávám dnes a denně a ještě je obvykle napravuji.

K Vašemu problému:

Vstupte na stránky distributora cezdistibuce.c z/cs/technicke informace a nalistujte si tam přesné schéma zapojení odběrného místa pro tarif D45d - schémata jsou aktuální, velice dobře zpracované i s barvami a pořadím vodičů a v textu najdete i požadované průřezy ovládacích a pomocných vodičů. Dále tam najdete i minimální rozměry rozvaděče nebo skříně pro elměrnou desku. Soudě podle Vašeho profilu, neměl byste mít problém zapojení připravit. Počítejte s tím, že většina techniků distributora jsou slečinky, které neudělají nic víc, než musí, t.j. osadí elměr a HDO na přesně připravené vývody, u HDO je třeba ještě označit u tohoto tarifu, který ovl. vodič je pro přímotop a který pro TUV.

Václav 3:
Omlouvám se pánům Knopovi a JBB, nějak se mi jejich příspěvky slily v jeden, asi vinou pozdní hodiny. Takže předpokládám, že si každý z nich vybere tu svoji část.

Miloslav Dunda:
Tiskárnu na peníze si musíte někde sehnat. Už jenom ten rozměr rozvaděče, že veliký je dost a je pro dva elektroměry vypovídá něco o tom, že o tom nemáte ani páru. Sám to dokupy nedáte. Ono totiž nejde jenom  o to místo v rozvaděči, ale jsou tam potřeba i další technická řešení.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana