Co mohlo zpusobit zablesk z odpojene bytove rozvodnice?
Vladisla Bělka:
ono někdy nejde to vypnout... Tak jsou namiste ochranné pomůcky...
Pavel Horský:
Citace: Vladisla Bělka 07.08.2010, 10:07
ono někdy nejde to vypnout...
Ale neeeee. Vždy to jde vypnout! Jen to někdo prostě déle trvá a musí se pro to udělat pár úkonů na víc. Např. obejít kanceláře s výpočetní technikou, nebo domluvit vypínání na další den u nejvyššího nadřízeného... .............. . Vždy se to dá domluvit a ve všech případech!
Nemám rád slovo "nejde"!
Pavel Stránský 111:
Pokud mám kvalitní multimetr není co rešit buď tam je a nebo není mám FLUKE 179 pracuji v náročném průmyslovém prostředí a vždycky se na něho mohu spolehnout! Pak už je to jen o tom jak kdo umí měřit! Vadaska je sice krásná občas jí v domovních instalacích používám, ale umí krásně vybouchnout nebo nebo výbuch udělat zapálením prachu v rozvaděči!
Radek Červený:
Citace: Pavel Horský 07.08.2010, 10:21
Nemám rád slovo "nejde"!
(jednicka) moje řeč
A nikdy neříkej že to nejde, protože se vždycky může najít najít blbec, který neví že to nejde, půjde a udělá to :D
Neznám slovo nejde, jsou pouze dvě alternativy na slovo nejde, a to neznám nebo neumím to.
Vladisla Bělka:
Nemám rád slovo nejde
Myslel jsem v průmyslu když jedou kalící pece či popouštecí. Vypnete přívod znamená okamžitou odstávku pece vychladnutí a zničeni valečku v peci a popraskáni či zničeni oceli.
Jediný co jde je vytáhnout patřiční pojistky od silovky a dělat pod ovládačkou když třeba měnite stykač
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana