Jaké jsou v současnosti na českém trhu nejlepší LED žárovky?

<< < (8/12) > >>

František Šohajda:
Ono to  s tím bastlením na autě moc neuděláte....m aximálně po první kontrolu na STK...Musí to mít papír se všemi náležitostmi že je u nás /EU/ certifikováno./různé povolovací a schvalovací podmínky!/

Rudolf Šála:
Vít Rotrekl :

Tak třeba se dělají nějaké homologované které budou ok ale bude spíš práce je sehnat. Ale zase bych byl opatrný na to že když bedete mít pár LEDkových žárovek v jednom světlometu s klasickými halogenkami aby je ''neupálily''. LEDky jsou stavěné do určitých teplot  (cca tak - 20-55 stuňu C). Když to nedodržíte tak budou za chvíly KO   :(

Miroslav Minařík:
Citace: Vít Rotrekl  28.06.2010, 13:32

to: Tomáš Fuk, Rudolf Šála: Diky za upresnění. Doplňkovýá obrysovýá světla nechci. Nelíbí se mně to "nabastlení na auto. Líbilo by se mi to integrované do světla... Takže asi LEDky nebudou :(

LED jako denní svíceni jsem si nechal domontovat abych v zimě tolik netrápil akumulátor stálým svícením xenonů. Nějak to výrobce nedopočítal a při neustálých krátkých jízdách městem a při ranním startu pod 10°C to někdy ani neškytlo.

Denní svícení s LED tento problém vyřešilo.

Rudolf Šála:
Miroslav Minařík:

Předpokládám že jste si pořídil takové ty jak se montují mimo světlomety, že? Nebo jste si sehnal nějaké extra do světlometu?

Miroslav Minařík:
Citace: Rudolf Šála  28.06.2010, 19:14

Miroslav Minařík:

Předpokládám že jste si pořídil takové ty jak se montují mimo světlomety, že? Nebo jste si sehnal nějaké extra do světlometu?

Ano.
Externí.
Do pět let starého auta už nehodlam nic kupovat jinýho.
Auto prodám a LED mohou osvětlovat králikárnu.
:-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana